Εθιμοτυπικές επισκέψεις στον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο

Ρεπορτάζ για το Ραδιόφωνο της Εκκλησίας: Μάκης Αδαμόπουλος

Φωτογραφίες: Χρήστος Μπόνης

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο πραγματοποίησε σήμερα το πρωί ο κ. Yussef Dorkhom, Επιτετραμμένος της Διπλωματικής Αντιπροσωπείας της Παλαιστίνης, όπου συνομίλησαν για διάφορα ζητήματα κοινού ενδιαφέροντος, αλλά και για την τρέχουσα κατάσταση στην Παλαιστίνη. Κατόπιν, τον Αρχιεπίσκοπο επισκέφθηκε η κ. Σοφία – Λευκή Χαμονικολάου, Διοικήτρια και Πρόεδρος του Δ.Σ. του Κέντρου Εκπαίδευσης και Αποκατάστασης Τυφλών. Η κ. Χαμονικολάου παρουσίασε στον Αρχιεπίσκοπο προτάσεις και ιδέες για κοινές δράσεις και συνεργασία.

Στην συνέχεια εθιμοτυπική επίσκεψη στον Αρχιεπίσκοπο πραγματοποίησε ο κ. Firas Al Rashidi, Επιτετραμμένος της Αραβικής Δημοκρατίας Συρίας, ενώ αμέσως μετά ο Δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου κ. Κωνσταντίνος Λύρος, συνοδευόμενος από τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, κ. Ιωάννη Τσώλο, επισκέφθηκαν τον Μακαριώτατο και του επέδωσαν πρόσκληση να συμμετάσχει στις εορτές Εξόδου στην Ιερά Πόλη του Μεσολογγίου.

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Αρχιεπίσκοπο πραγματοποίησε σήμερα το μεσημέρι και ο υφυπουργός Εξωτερικών, κ. Ανδρέας Κατσανιώτης.

 

 

Ακολούθησέ μας....

Κοινοποίησέ το....