Εθιμοτυπική επίσκεψη του νέου Διοικητή των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Λασιθίου στον Σεβ. Μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλο

Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλο επισκέφθηκε την Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2022 ο νέος Διοικητής  των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών του Νομού Λασιθίου Πύραρχος κ. Κωνσταντίνος Γεροδήμος, τον οποίο συνόδευε ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ιεράπετρας Αντιπύραρχος κ. Δημ. Καλλιοντζή.

Ο κ. Γεροδήμος ζήτησε την ευχή του Σεβ. Μητροπολίτου κ. Κυρίλλου στα νέα του καθήκοντα καθώς και την αγαστή συνεργασία με την τοπική Εκκλησία.

Ο Σεβασμιώτατος καλωσόρισε τον κ. Διοικητή, τον συνεχάρη για την ανάληψη των νέων καθηκόντων του και ευχήθηκε δύναμη και κάθε επιτυχία στο έργο του, ως επικεφαλής του Πυροσβεστικού Σώματος στο Νομό Λασιθίου. Επίσης, υπογράμμισε την υψηλή αποστολή των στελεχών του Πυροσβεστικού Σώματος που επαγρυπνεί για την πυροπροστασία και παρεμβαίνει όπου απαιτηθεί για την αντιμετώπιση δύσκολων και έκτακτων περιστατικών, προκειμένου να διασφαλιστούν οι ανθρώπινες ζωές και να προστατευθεί η περιουσία των κατοίκων του Νομού Λασιθίου.

Τέλος, ευχήθηκε στον κ. Γεροδήμο να έχει την ευλογία του Θεού και των Προστατών του Σώματος Αγίων Τριών Παίδων «των εν καμίνω βληθέντων» και τον διαβεβαίωσε ότι η Τοπική Εκκλησία παραμένει στη διάθεση των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών του Νομού Λασιθίου, των Αξιωματικών και του προσωπικού, για τη συνέχιση της αγαστής μεταξύ τους συνεργασίας.

Ακολούθησέ μας....

Κοινοποίησέ το....