Η Εορτή των Τριών Ιεραρχών στην Ελευθερούπολη

Την Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2022, εορτάσθηκε η μνήμη των εν Αγίοις Πατέρων ημών μεγάλων Ιεραρχών και Οικουμενικών Διδασκάλων, Βασιλείου του Μεγάλου, Γρηγορίου του Θεολόγου και Ιωάννου του Χρυσοστόμου, σε όλες της ενορίες και Μονές της Μητροπόλεως μας.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης  κ. Χρυσόστομος ετέλεσε την Θεία Λειτουργία πλαισιωμένος υπό του Πρωτοσυγκέλλου της Μητροπόλεως Αρχιμανδρίτου π. Χρυσοστόμου Μπένου, του Εφημερίου της ενορίας π. Παναγιώτου Χαλάτα και του Διακόνου της Μητροπόλεως π. Αθανασίου στον Καθεδρικό Ιερό Ναό του Αγίου Ελευθερίου Ελευθερουπόλεως.

Αντί Θείου κηρύγματος, στην ώρα του κοινωνικού ο Πρωτοσύγκελλος της Μητροπόλεως Αρχιμανδρίτης π. Χρυσόστομος Μπένος ανέγνωσε το μήνυμα του Σεβασμιωτάτου μας «Eπί τη Εορτή των Τριών Ιεραρχών».

Στην Θεία Λειτουργία παρέστησαν οι Διευθυντές των Δημοτικών, του Γυμνασίου και των Λυκείων της πόλεως μετά αντιπροσωπίας των μαθητών των.

Πριν το τέλος της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος απηύθυνε λίγα λόγια για την εορτή ευχαριστώντας και συγχαίροντας διδάσκοντες και διδασκομένους για την συμμετοχή τους στην εορτή με πολλή τάξη και ευλάβεια.

Φωτογραφικό υλικό

Ακολούθησέ μας....

Κοινοποίησέ το....