Η Θεολογία της Εορτής της Υπαπαντής δίδει απαντήσεις σε ζητήματα αφορώντα την σύγχρονη οικογένεια, στην επόμενη ομιλία της Σχολής Γονέων Μητρόπολης Πέτρας

Σας γνωρίζουμε ότι η επόμενη προγραμματισθείσα ομιλία στη Σχολή Γονέων της Ιεράς Μητροπόλεως Πέτρας και Χερρονήσου, θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά την Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου και ώρα 6.00 μ.μ., μέσω της σελίδας της Ιεράς Μητροπόλεως στο Facebook (δεν απαιτείται λογαριασμός στο Facebook για την παρακολούθηση της ομιλίας).

Ομιλητής θα είναι ο Πρωτοπρ. Ευάγγελος Παπανικολάου, Θεολόγος, Ιατρός και Ιεραπόστολος, ο οποίος θα αναπτύξει το θέμα: «Κι εσένα μάνα, ρομφαία θα περάσει την καρδιά σου».

Σας υπενθυμίζουμε ότι λόγω των έκτακτων συνθηκών που δημιουργεί η πανδημία, η συνάντηση αυτή, καθώς και οι επόμενες συναντήσεις της Σχολής Γονέων, δεν θα πραγματοποιούνται διά ζώσης, αλλά θα μεταδίδονται διαδικτυακά από τη σελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως στο Facebook. Για την διευκόλυνσή σας, μπορείτε μεταβείτε απευθείας στην διαδικτυακή ομιλία, πατώντας στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://www.facebook.com/mitropoli.petras.herronisou/

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως

Ακολούθησέ μας....

Κοινοποίησέ το....