Ιερά Αγρυπνία Αγίου Χαραλάμπους στα Γιαννιτσά- Μνημόσυνον των πενήντα τριών (53) δολοφονηθέντων κατοίκων του χωριού Κωνσταντία από τις Γερμανικές κατοχικές δυνάμεις

Την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου, από 7.00 μ.μ. έως 12.30 π.μ.,  στο Ιερό Παρεκκλήσιο της Αγίας Άννης και του Οσίου Αθανασίου του Αθωνίτου στις προσωρινές εγκαταστάσεις της αδελφότητας της Ι. Μονής Αγ. Παρασκευής Γιαννιτσών (πρ. Γηροκομείο – προς Πενταπλάτανο) θα τελεστεί Ιερά Αγρυπνία εις τιμήν και μνήμην του αγίου και ενδόξου Ιερομάρτυρος Χαραλάμπους.
Κατά την διάρκεια της Αγρυπνίας θα τεθεί σε προσκύνηση απότμημα του Ιερού Λειψάνου του Αγίου.

 

ΑΓΡΥΠΝΙΑ ΑΓ. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΑ ΕΙΣ ΑΝΑΜΝΗΣΙΝ ΤΩΝ 53 ΠΕΣΟΝΤΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ

 

 

Την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου, από ώρα 21.00 έως 01.00, θα τελεσθεί η καθιερωμένη ιερά Αγρυπνία επί τη μνήμη του αγίου ιερομάρτυρος Χαραλάμπους και εις μνημόσυνον των πενήντα τριών (53) δολοφονηθέντων κατοίκων του χωριού (Κωνσταντία) από τις Γερμανικές κατοχικές δυνάμεις.

Κατά την διάρκεια της Αγρυπνίας θα τεθούν σε προσκύνηση ιερά λείψανα των αγίων Νεκταρίου Επισκόπου Πενταπόλεως και Καλλινίκου Επισκόπου Εδέσσης.
Επίσης από ώρα 21.00 έως 22.00 (κατά την διάρκεια της Αγρυπνίας) θα τεθεί σε προσκύνηση και ιερό λείψανο του Αγίου Χαραλάμπους από την Ι. Μονή Αρχαγγέλου Αλμωπίας.
Μετά το πέρας της Αγρυπνίας θα προσφερθεί σε όλους τους πιστούς το παραδοσιακό κέρασμα.

 

 

Ακολούθησέ μας....

Κοινοποίησέ το....