Ιερές Αγρυπνίες στην πόλη, Μονές και χωριά των Τρικάλων από 18 έως 23 Ιουνίου 2023

Τις προσεχείς ημέρες στην πόλη, Μονές και σε χωριά των Τρικάλων θα τελεσθούν οι κάτωθι Ιερές Αγρυπνίες:

 

Τη Δευτέρα 19 Ιουνίου από 9:00-12:30 βραδινή στην Ιερά Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου Γκούρας Τρικάλων, με την ευκαιρία της εορτής της Συνάξεως της Ιεράς και Θαυματουργού Εικόνος της Παναγίας «Οδηγήτριας», ο Όρθρος και εν συνεχεία η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Σεπτού μας Ποιμενάρχου κ. Χρυσοστόμου.

Την ίδια μέρα από 8:30-12:30 βραδινή στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου Τρικάλων, με την ευκαιρία της εορτής της Συνάξεως της Ιεράς και Θαυματουργού Εικόνος της Παναγίας «Οδηγήτριας», ο Εσπερινός, ο Όρθρος και εν συνεχεία Θεία Λειτουργία.

Την Τετάρτη 21 Ιουνίου από 9:30-12:30 βραδινή στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου Τρικάλωνμε την ευκαιρία της εορτής του Αγίου Ευσεβίου Επισκόπου Σαμοσάτων, ο Όρθρος και εν συνεχεία η Θεία Λειτουργία.

Την Παρασκευή 23 Ιουνίου από 9:00-12:30 βραδινή στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου Τρικάλωνμε την ευκαιρία της εορτής του Γενεσίου του Τιμίου Προδρόμου, ο Όρθρος και εν συνεχεία η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσοστόμου.

Ακολούθησέ μας....

Κοινοποίησέ το....