Ημερίδα στην Ορθόδοξο Ακαδημία Κρήτης : «Τα σπίτια της γιαγιάς μου»

Η Ορθόδοξος Ακαδημία Κρήτης (ΟΑΚ), με αφορμή τα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή, μιας εκ των μεγαλύτερων τραγωδιών του Ελληνισμού, διοργανώνει Διαδικτυακή Ημερίδα την Τετάρτη 9 Μαρτίου 2022 και ώρα 18:00, παρουσιάζοντας το βιβλίο της κας Κορνηλίας Τσεβίκ – Μπαϊβερτιάν, με τίτλο: «Τα σπίτια της γιαγιάς μου». Κάθε σπίτι της γιαγιάς είναι σαν ένα βαγόνι τρένου, το οποίο μεταφέρει πολλούς επιβάτες, που, ως κοινωνοί μιας εποχής της Πόλης, ταξιδεύουν μέσα σε έναν άστατο κόσμο, ο οποίος δημιουργήθηκε μέσα από την πλάνη, τα όνειρα και τις αναζητήσεις των ανθρώπων της.

Στην παραπάνω εκδήλωση συμμετέχουν η κα Κορνηλία Τσεβίκ – Μπαϊβερτιάν, Εκπαιδευτικός, Συγγραφέας, ο κ. Μανώλης Κωστίδης, Δημοσιογράφος, η κα Στέλλα Χαριτάκη, Πρόεδρος Αδελφότητας Μικρασιατών Ν. Χανίων και ο Δρ Κωνσταντίνος Β. Ζορμπάς, Γενικός Διευθυντής της ΟΑΚ, Άρχων Ιερομνήμων της Α.τ.Χ.Μ.Ε. Τον συντονισμό θα έχει ο Ιωάννης Μουντογιαννάκης, Βιβλιοθηκονόμος, Επιστημονικός Συνεργάτης της ΟΑΚ.

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί από το κανάλι του Ιδρύματος στο YouTube. Το μόνο που απαιτείται είναι η σύνδεση μέσω του συνδέσμου: https://bit.ly/2J7COjq  επιλέγοντας τη συγκεκριμένη εκδήλωση, που θα έχει τη σήμανση “LIVE” (Ζωντανή Μετάδοση).

Ακολούθησέ μας....

Κοινοποίησέ το....