Κάλεσμα σε Αγρυπνία και προσευχή για την υποδοχή του νέου έτους από τον Μητροπολίτη Ν. Ιωνίας Γαβριήλ

Κανένας δεν είναι μόνος»

Με τη χάρη του Θεού μία ακόμη χρόνια φτάνει στο τέλος της και μια άλλη νέα σε λίγες μέρες ξεκινά.

Το επετειακό έτος 2021 ήταν ένα έτος δοκιμασίας για όλους και μας αποχαιρετά με όχι και τόσο ευχάριστες αναμνήσεις.

Η πανδημία του κορωνοϊού Covid-19 κυριάρχησε στην υφήλιο και στάθηκε η αφορμή να χαθούν οι ζωές πολλών συνανθρώπων μας.
Κάθε νέα χρονιά ωστόσο φέρνει νέα όνειρα και προσδοκίες για ένα νέο ξεκίνημα.

Το 2022 αποτελεί εξίσου μια χρονιά ορόσημο για την πατρίδα μας, αφού συμπληρώνονται 100 χρόνια από την Μικρασιαστική καταστροφή και έχει χαρακτηριστεί ως Έτος Μικρασιατικού Ελληνισμού από την τοπική μας Εκκλησία.

Με αυτή την ελπίδα που μαζί της φέρνει μία νέα αρχή σας προσκαλώ την παραμονή της Πρωτοχρονιάς το βράδυ στον Μητροπολιτικό Ναό των Αγ. Αναργύρων Ν. Ιωνίας για να υποδεχθούμε όλοι μαζί το 2022 με προσευχή.

Να δοξολογήσουμε τον Θεό για όσα μας προσφέρει. Να Του ζητήσουμε συγχώρεση για τα σφάλματά μας. Να Τον παρακαλέσουμε να αλλάξει τις ζωές μας και να μας απαλλάξει γρήγορα από την πανδημία που δοκιμάζει τις αντοχές μας.

Την Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου και ώρες 9:00μ.μ.-12:30π.μ στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγ. Αναργύρων Ν. Ιωνίας θα τελέσουμε Ιερά Αγρυπνία, και στη συνέχεια επιμνημόσυνη δέηση για όλους εκείνους τους αδελφούς μας που έχασαν την ζωή τους από την πανδημία.

Δεν τους ξεχνούμε και θέλουμε να προσευχηθούμε για τις ψυχές τους, να στηρίξουμε τους οικείους τους που τόσο ανάγκη το έχουν.

Σας προσκαλώ όλους να κάνουμε ένα ξεχωριστό «ρεβεγιόν» Πρωτοχρονιάς. Όλοι μαζί να υποδεχθούμε το νέο έτος. Κανείς μόνος την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Με πολλές ευχές,

Ο Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος ΓΑΒΡΙΗΛ

Ακολούθησέ μας....

Κοινοποίησέ το....