Κοινή συνεδρίαση Δ.Σ. Σουρλιγκείου Ιδρύματος Καναλίων και Δ.Σ. Συλλόγου «Φίλοι Γηροκομείου Καναλίων»

Συνήλθε εχθές, Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2022, στα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος στο Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλίας στα Μελισσάτικα, σε κοινή συνεδρίαση, το Διοικητικό Συμβούλιο του Σουρλιγκείου Ιδρύματος Καναλίων και το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου «Φίλοι Γηροκομείου Καναλίων» υπό την προεδρία του Πανοσιολογιωτάτου Αρχιμανδρίτου Δαμασκηνού Κιαμέτη, Πρωτοσυγκέλλου της Ιεράς Μητροπόλεως και Προέδρου του Δ.Σ. του Σουρλιγκείου Ιδρύματος.

Ο Πανοσιολογιώτατος Πρόεδρος, ευχαρίστησε όλα τα μέλη και των δύο Διοικητικών Συμβουλίων και τόνισε τη σημασία της καρποφόρου συνεργασίας για τον κοινό σκοπό, την εύρυθμη λειτουργία και τη στήριξη του Γηροκομείου Καναλίων.

Στη συνέχεια το λόγο έλαβε ο κ. Απόστολος Κρεμαστάς, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου «Φίλοι του Γηροκομείου Καναλίων», ο οποίος αναφέρθηκε στους σκοπούς της σύστασης του Συλλόγου, έκανε έναν απολογισμό των μέχρι τώρα δράσεων και πρωτοβουλιών του Συλλόγου και παρουσίασε τους μελλοντικούς στόχους και σκοπούς του.

Αμέσως μετά ο Διευθυντής του Γηροκομείου Καναλίων κ. Ιωάννης Μόσχος, ενημέρωσε τα Μέλη και των δύο συμβουλίων για την ολοκλήρωση των εργασιών αποκατάστασης της εξωτερικής όψης του κτηριακού συγκροτήματος του Γηροκομείου, για τον αριθμό των τροφίμων και τις επικείμενες νέες εισαγωγές καθώς και τις ανανεώσεις στις συμβάσεις εργασίας του νοσηλευτικού και διοικητικού προσωπικού του Ιδρύματος.

Η έκτακτη κοινή συνεδρίαση των δύο Διοικητικών Συμβουλίων, του Σουρλιγκείου Ιδρύματος Καναλίων και του Συλλόγου «Φίλοι Γηροκομείου Καναλίων», ολοκληρώθηκε με τον καταληκτήριο χαιρετισμό του Πανοσιολογιώτατου Προέδρου π. Δαμασκηνού Κιαμέτη, ο οποίος ευχαρίστησε όλους για την αγαστή συνεργασία και την διαρκή συμπαράσταση προς το ίδρυμα και στο κοινωνικό έργο που επιτελεί.

Ακολούθησέ μας....

Κοινοποίησέ το....