Κοντά στα παιδιά και τους νέους, με ευθύνη και αληθινό ενδιαφέρον το Ίδρυμα Νεότητος και Οικογένειας της Ι. Αρχιεπισκοπής Αθηνών

Πώς μπορεί σήμερα μία ενορία να συνοδοιπορήσει και να βοηθήσει ουσιαστικά τα παιδιά και τους νέους στους προβληματισμούς και τις αναζητήσεις τους;

Τα εκπαιδευτικά προγράμματα της ενορίας Αγίας Σοφίας Νέου Ψυχικού για παιδιά και νέους, με τη συμμετοχή σχολείων από όλη την Αττική μαζί με τους συνοδούς των δασκάλους και καθηγητές

Το καινοτόμο πρόγραμμα που αφορά στα παιδιά Δημοτικού και Γυμνασίου και αναφέρεται στην ιστορία της Βυζαντινής Αρχιτεκτονικής καθώς και στην τέχνη της Αγιογραφίας.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Το βαθύτερο νόημα της Θείας Λειτουργίας» για παιδιά Γυμνασίου – Λυκείου και φοιτητές

Η βιωματική κοινωνική προσφορά της Εκκλησίας, ένα πρόγραμμα για εφήβους

Πρωτοποριακά προγράμματα για παιδιά της Α΄ Δημοτικού

Αυτά είναι μερικά από τα θέματα συζήτησης με τον Ιερέα νεότητος της ενορίας π. Γεώργιο Χριστοδούλου, θεολόγο – συγγραφέα.

Πού; Πότε; Στα πλαίσια της διαδικτυακής εκπομπής «ΠΕΡΑΣΜΑ» , που επιμελείται το Ίδρυμα Νεότητος και Οικογένειας της Ι. Αρχιεπισκοπής Αθηνών, εκμεταλλευόμενοι τις δυνατότητες που μας παρέχει η τεχνολογία, στην προσπάθεια να στηρίξει τους νέους μας και τις οικογένειες στον πνευματικό τους αγώνα.

Η εκπομπή μεταδίδεται την Δευτέρα 23 Μαΐου στις 9.00 το βράδυ και θα βρίσκεται αναρτημένη στο κανάλι του Ιδρύματος Νεότητος και Οικογένειας, στη διεύθυνση:

https://www.youtube.com/channel/UCKf7gh1hD9zsghaJjdO1Fxg

Μέσα από θέματα επικαιρότητας και ορθόδοξης πνευματικότητας, σάς καλούμε σε ένα ΠΕΡΑΣΜΑ από την απογοήτευση και την αμφιβολία στην ελπίδα που μας χαρίζει ο Αναστημένος Χριστός μας.

Σας περιμένουμε…

Ακολούθησέ μας....

Κοινοποίησέ το....