Μια λαμπάδα για τα παιδιά της Αφρικής

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος πολλοί άνθρωποι, κάθε ηλικίας, μικρά παιδιά και ολόκληρες οικογένειες, με πολλή χαρά, αγάπη και μεράκι στολίζουν πασχαλινές λαμπάδες για τα παιδιά της Αφρικής. Ας συνδράμουμε όλοι μας σε αυτό το σημαντικό έργο του Συλλόγου μας.

Με την αγορά μιας Πασχαλινής λαμπάδας από την Ιεραποστολική Στέγη παρέχουμε τη στήριξή μας για την πραγματοποίηση διαφόρων δράσεων στη μακρινή Τανζανία.
Με τη βοήθειά σας μπορούμε να συνεχίσουμε τη λειτουργία ιατρικών κέντρων, ορφανοτροφείων και σχολείων και να προχωρήσουμε στη διάνοιξη γεωτρήσεων, ώστε να έχουν πρόσβαση σε καθαρό πόσιμο νερό όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά, διότι όλα τα παιδιά του κόσμου έχουν ίσα δικαιώματα στη ζωή.

Διαλέξτε την αγαπημένη σας λαμπάδα ανάμεσα στα πολλά διαθέσιμα σχέδια. Μια ωραία στολισμένη πασχαλινή λαμπάδα γεμίζει τις καρδιές μικρών και μεγάλων με χαρά. Σκεφτείτε πόσα περισσότερα χαμόγελα σκορπίζει στα προσωπάκια των παίδων της Αφρικής. Αξίζει να βοηθήσουμε, γιατί κατά βάθος η πασχαλινή λαμπάδα μας κάνει όλους να νιώθουνε σαν παιδιά και μας ενώνει με το άναμμα του Αγίου Φωτός!

Αυτό το Ανέσπερο Φως της Αναστάσεως, της χαράς και της ελπίδας ας λάμψει στις ψυχές όλων μας, διώχνοντας τα σκοτάδια και τις λύπες!

Τηλέφωνα παραγγελιών:
2351700677 και 6934915241

Ακολούθησέ μας....

Κοινοποίησέ το....