Μητρόπολη Καλαβρύτων : Έναρξη των μαθημάτων της Σχολής Βυζαντινής Αγιογραφίας

Διά του παρόντος ενημερώνουμε τον ευσεβή λαό της Ιεράς Μητροπόλεώς Καλαβρύτων  ότι τη Δευτέρα 17 Οκτωβρίου ε.έ. και ώρα 6.00 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί η έναρξη των μαθημάτων της Σχολής Βυζαντινής Αγιογραφίας και Ζωγραφικής της Ιεράς Μητροπόλεως.

Το πρόγραμμα των μαθημάτων, για τη φετινή χρονιά, θα διαμορφωθεί κατόπιν συνεννοήσεως με τους σπουδαστές.

Επίσης, κάθε Πέμπτη 6:00-8:00 μ.μ., θα λειτουργεί Παιδικό Τμήμα Αγιογραφίας και Ζωγραφικής. Η έναρξη των μαθημάτων του εν λόγω Τμήματος θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου ε.έ.

Τα μαθήματα της Σχολής θα λαμβάνουν χώρα στο Κέντρο Νεότητος  «ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ» της Ιεράς Μητροπόλεως (Πολυχρονιάδου 8, στο Αίγιο, άνωθεν του Ιερού Ναού Εισοδίων της Θεοτόκου).

Οι ενδιαφερόμενοι δύνανται να απευθυνθούν στον αγιογράφο κ. Αθανάσιο Παπαγιαννακόπουλο (τηλ. 6972381154), προκειμένου να δηλώσουν συμμετοχή.

Προσκαλούμε και προτρέπουμε τα μέλη της Τοπικής μας Εκκλησίας να προσέλθουν και να φοιτήσουν στη Σχολή Βυζαντινής Αγιογραφίας και Ζωγραφικής της Ιεράς Μητροπόλεώς μας, παρακολουθώντας τα μαθήματα των Ιερών αυτών Τεχνών, ώστε να αναδειχθούν άξιοι συνεχιστές της εκκλησιαστικής και πολιτιστικής μας κληρονομιάς.

Εκ του Γραφείου Τύπου

Ακολούθησέ μας....

Κοινοποίησέ το....