Μητρόπολη Λέρου: Πρόγραμμα εορτασμού Οσίου Σάββα του εν Καλύμνω

ΚΥΡΙΑΚΗ Ε΄ ΝΗΣΤΕΙΩΝ, 21-4-2024. Μαρίας της Αιγυπτίας – Εορτή του Οσίου και Θεοφόρου Πατρός ημών Σάββα του εν Καλύμνω Ασκήσαντος.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20-4-2024, ώρα 19:00΄-21:00΄: Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός στην Ιερά Μονή των Αγίων Πάντων, χοροστατούντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Αμορίου κ. Νικηφόρου.

ώρα 21:00-23:00 μ.μ.:  Ιερά Αγρυπνία, Όρθρος και Νυκτερινή Θεία Λειτουργία, χοροστατούντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Στρατονικείας κ. Στεφάνου.

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 21-4-2024, ώρα 7:30΄- 10:30΄ π.μ.:  Τρισαρχιερατική Θεία Λειτουργία και Λιτάνευσις της Ιεράς Εικόνος του Οσίου, εντός της Μονής, και θα αναπεμφθεί δέησις προ του Σεπτού Λειψάνου του Οσίου Πατρός ημών, υπέρ πάντων των όπου γης οικούντων και εν θαλάσση πλεόντων Καλυμνίων.

Το εσπέρας και ώρα 18:00΄, θα ψαλεί ο Κατανυκτικός Εσπερινός υπό της Χορωδίας του κ. Στάθη Πάχου, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου ημών κ. Παϊσίου. Τον Θείον Λόγον θα κηρύξει ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αμορίου κ. Νικηφόρος και ο Μητροπολίτης θα κλείσει τους κατανυκτικούς εσπερινούς της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής.

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως

*Η παρούσα ανακοίνωσις επέχει θέσιν προσκλήσεως

 

Ακολούθησέ μας....

Κοινοποίησέ το....