Μητροπολίτης Φθιώτιδος : «Χάρηκα που είδα τέτοιο χαμόγελο στα πρόσωπα 320 εργαζομένων»

Συνεχίζοντας ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών τις επισκέψεις του σε χώρους εργασίας, σήμερα βρέθηκε σε μία ακόμα μονάδα του παραγωγικού τομέα, αυτήν την φορά της βιομηχανικής παραγωγής, στο εργοστάσιο UNIPAKHELLAS Central S.A. (Μέλος του Ομίλου INDEVCO) στην Πελασγία Φθιώτιδος.

Ο Σεβασμιώτατος, αφού τέλεσε την ακολουθία του Αγιασμού ευχόμενος υπέρ υγείας των εργαζομένων στην επιχείρηση και των οικείων τους, είχε την ευκαιρία να έχει μια ουσιαστική επικοινωνία με τον Πρόεδρο της Εταιρείας κ. Fayssal Frem, αλλά και με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας κ. Άγγελο Μπόγδανο, «εκλεκτό φίλο και αδελφό», όπως τον χαρακτήρισε ο κ. Συμεών, καθώς επίσης  και με τους 320 εργαζομένους του εργοστασίου.

Ο Σεβασμιώτατος περιηγήθηκε στους χώρους του εργοστασίου και στις μονάδες παραγωγής, προσέφερε ευλογίες στους εργαζόμενους και είχε μία πολύ ουσιαστική επικοινωνία με τον κ. Frem, ο οποίος εξέφρασε την χαρά του για την παρουσία του κ. Συμεών και για το γεγονός ότι αφιέρωσε ο Σεβασμιώτατος τόσο πολύ χρόνο στην επιχείρηση και στο δυναμικό της.

Ο κ. Συμεών αποχωρώντας από το εργοστάσιο είπε με νόημα στον κ. Frem: «Χάρηκα που είδα τέτοιο χαμόγελο στα πρόσωπα 320 εργαζομένων. Ευλογώ την προσπάθεια και εύχομαι σύντομα να εγκαινιάσουμε μαζί και την νέα υπερσύγχρονη μονάδα παραγωγής, η οποία μάλιστα οικοδομείται με σεβασμό στο περιβάλλον και διακονεί την ισόρροπη σχέση βιομηχανικής παραγωγής και οικολογίας»

          Φωτογραφίες: Δημήτριος Ανάγνου

Ακολούθησέ μας....

Κοινοποίησέ το....