Μητροπολίτης Ιερισσού: “Την αξία μας ως ανθρώπων…με την οποία μας προίκισε ο Δημιουργός, κανείς δεν μπορεί να μας τα στερήσει, αν εμείς δεν τα παραδώσουμε!”

Την ώρα που χτυπάει το κουδούνι για τα Σχολεία, την Παρασκευή 29η Σεπτεμβρίου τ.έ. ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιερισσού, Αγίου Όρους και Αρδαμερίου κ. ΘΕΟΚΛΗΤΟΣ, ακολουθούμενος από τους Διακόνους του, επεσκέφθη το Γενικό Λύκειο Αρναίας και μίλησε επιγραμματικά στα παιδιά κατά την ώρα της πρωϊνής Προσευχής.

Προέτρεψε τις μαθήτριες και τους μαθητές να κρατήσουν σαν κόρη οφθαλμού τη πίστη τους στον Θεό, γιατί είναι το πολυτιμότερο εφόδιο μπροστά από την κυριαρχία του ενστίκτου και την ακαμψία και αταξία της ψυχρής λογικής του αιώνα μας.

Αναφερόμενος στις προθέσεις της τεχνητής νοημοσύνης να υποκαταστήση Θεό και άνθρωπο, τόνισε επιγραμματικά: « Την αξία μας ως ανθρώπων, που είμαστε δημιουργήματα Θεόπλαστα και την ελευθερία μας, με την οποία μας προίκισε ο Δημιουργός, κανείς δεν μπορεί να μας τα στερήσει, αν εμείς δεν τα παραδώσουμε!»

Προσέφερε δε για τις ανάγκες του Σχολείου δυο εκτυπωτές, για τη καλύτερη εξυπηρέτηση των γραφειακών αναγκών της Μονάδας.

 

 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολούθησέ μας....

Κοινοποίησέ το....