Ο 2ος Κατανυκτικός Εσπερινός στην Μητρόπολη Καλαβρύτων

Καθώς διανύουμε την κατανυκτική περίοδο της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής και στο πλαίσιο της πνευματικής μας προετοιμασίας για την εορτή της Αναστάσεως του Κυρίου, η Ιερά Μητρόπολη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας ενημερώνει το ευσεβές πλήρωμα αυτής ότι κατά την προσεχή Κυριακή της Ορθοδοξίας, 5η Μαρτίου ε.έ., και ώρα 6.30΄ απογευματινή, θα τελεσθεί στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Φανερωμένης Αιγίου ο 2ος Κατανυκτικός Εσπερινός, χοροστατούντος του  Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ.κ. Ιερωνύμου.

Τον Θείο λόγο θα κηρύξει ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Ευσέβιος Σπανός, Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Αγίας Λαύρας Καλαβρύτων, ο οποίος θα πραγματευθεί το θέμα: «Η Νίκη της Ορθοδόξου Πίστεως».

Ως εκ τούτου, προσκαλούμε όλους τους ευσεβείς χριστιανούς της Ιεράς Μητροπόλεώς  να συμμετάσχουν στον Κατανυκτικό Εσπερινό εν ειρήνη και ταπεινότητι, ώστε ως εκκλησιαστική κοινότητα να συμπροσευχηθούμε και να βιώσουμε μέσα από τα πνευματικά μηνύματα των βυζαντινών ύμνων και το Θείο κήρυγμα την εν Χριστώ πνευματική ζωή.

 

Εκ του Γραφείου Τύπου της Ιεράς Μητροπόλεως

Ακολούθησέ μας....

Κοινοποίησέ το....