Ο Αστυνομικός Διευθυντής Κορινθίας στην Μητρόπολη

Εθιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποίησε σήμερα Πέμπτη, 14 Απριλίου 2022, ο Αστυνομικός Διευθυντής Κορινθίας κ. Χαράλαμπος Τετράδης στα Γραφεία της Ι. Μητροπόλεως Κορίνθου , όπου είχε κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Σεβ. Μητροπολίτη  κ. Διονύσιο παρουσία και του Πρωτοσυγκέλλου, Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Κεγχρεών κ. Αγαπίου.

Κατά την διάρκεια της επισκέψεως ο Σεβ. Ποιμενάρχης και ο Θεοφιλέστατος, συνεχάρησαν θερμά τον κ. Τετράδη, καθώς μετά τις τελευταίες κρίσεις, που έγιναν στην Ελληνική Αστυνομία, παρέμεινε στην θέση του Αστυνομικού Διευθυντή Κορινθίας και επομένως θα συνεχιστεί απρόσκοπτα η έως σήμερα αγαστή συνεργασία της Τοπικής μας Εκκλησίας με την Αστυνομική Διεύθυνση Κορινθίας, η οποία αποτελεί σημείο αναφοράς και παράδειγμα πανελληνίως. Επίσης, με την ευκαιρία της επισκέψεως και σε πολύ θερμό κλίμα ανταλλάχθηκαν απόψεις και συζητήθηκαν θέματα που άπτονται της Τοπικής Κοινωνίας της Κορινθίας, καθώς και της τρέχουσας επικαιρότητος ως και ο προγραμματισμός των εορταστικών Εκδηλώσεων για την Μεγάλη Εβδομάδα και την Ανάσταση.

Ο Σεβασμιώτατος  ευχαρίστησε τον κ. Διευθυντή για την ευγενική επίσκεψή του και του ευχήθηκε όπως Κύριος ο Θεός, δια πρεσβειών του Αποστόλου Παύλου, να τον ενισχύει και να τον δυναμώνει στο ομολογουμένως δύσκολο έργο του και γιατί όχι, στο τέλος της θητείας του, να είναι αυτός που υπηρέτησε τα περισσότερα χρόνια ως Αστυνομικός Διευθυντής της Κορινθίας .

 

Ακολούθησέ μας....

Κοινοποίησέ το....