Ο Διοικητής του Γ’ Σ.Σ./NRDC-GR και η νέα ηγεσία της Γ.Α.Δ.Θ. στον Μητροπολίτη Νεαπόλεως

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβα, πραγματοποίησε την Δευτέρα 1 Απριλίου 2024 ο Διοικητής του Γ’ Σ.Σ./NRDC-GR Αντιστράτηγος Αθανάσιος Γαρίνης.

Η συνάντηση  των δύο ανδρών υπήρξε καρποφόρα καθώς συζητήθηκαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος με στόχο το κοινό καλό της περιοχής.

Ο Στρατηγός ζήτησε την ευλογία του Σεβασμιωτάτου για τα καθήκοντά του διαβεβαιώνοντας τη συνέχιση της αγαστής συνεργασίας μεταξύ του Ελληνικού Στρατού και της τοπικής Εκκλησίας.

Ο Μητροπολίτης κ. Βαρνάβας αφού συνεχάρη τον κ. Γαρίνη για τη νέα του θέση, τον καλωσόρισε στη Θεσσαλονίκη και τον ενημέρωσε για το έργο της Μητροπόλεως καθώς και για τα προβλήματα της περιοχής. Τέλος τον ευχαρίστησε για την επίσκεψή του ενώ του ευχήθηκε υγεία και δύναμη στο δύσκολο και πολυεύθυνο έργο του διαβεβαιώνοντάς τον ότι η Μητρόπολη θα παραμένει πάντοτε αρωγός στο έργο του Ε.Σ.

004

 

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβα πραγματοποίησε την Τρίτη 2 Απριλίου 2024 η ηγεσία της Γ.Α.Δ.Θ. με επικεφαλής τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Θεσσαλονίκης Υπ/γο Γεώργιο Παπαδόπουλο με την ευκαιρία ανάληψης των καθηκόντων τους μετά τις τελευταίες κρίσεις στην ΕΛ.ΑΣ.

Τον Γενικό συνόδευαν οι επικεφαλείς των Αστυνομικών Διευθύνσεων οι οποίοι αφού έλαβαν την ευλογία του Σεβασμιωτάτου κ. Βαρνάβα ζήτησαν να συνεχιστεί η αγαστή συνεργασία μεταξύ της Ελληνικής Αστυνομίας και της τοπικής Εκκλησίας στον ίδιο βαθμό και με σκοπό πάντα την ασφάλεια των πολιτών.

Ο Σεβασμιώτατος, αφού συνεχάρη τους υψηλούς του επισκέπτες για τα νέα τους καθήκοντα, τους καλωσόρισε στη Θεσσαλονίκη και την Ιερά Μητρόπολη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως και τους ενημέρωσε για το έργο της Μητρόπολης καθώς και για τα ιδιαίτερα προβλήματα της περιοχής.

Τέλος, ο ποιμενάρχης της Δυτικής Θεσσαλονίκης, αφού ευχήθηκε υγεία και δύναμη στον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή και τους συνεργάτες του, στο βαρυσήμαντο έργο που ανέλαβαν στην πόλη της Θεσσαλονίκης, τον διαβεβαίωσε ότι η Μητρόπολη και ο ίδιος προσωπικά θα παραμένει πάντοτε αρωγός στο βαρυσήμαντο έργο της ΕΛ.ΑΣ. προς όφελος της ελληνικής κοινωνίας.

 

 

 

Ακολούθησέ μας....

Κοινοποίησέ το....