Ο Επίσκοπος Πέρνου τέλεσε Αγρυπνία στην Ι. Μ. Αγίας Τριάδας Σπαρμού

Οι δύο μεγάλες εθνικές επέτειοι της φυλής μας, 25η Μαρτίου και 28η Οκτωβρίου, είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με το πάνσεπτο πρόσωπο της Υπεραγίας Θεοτόκου. Στην πρώτη, συνεορτάζουμε όλοι οι Έλληνες, ταυτόχρονα με την εθνική εορτή τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου και στη δεύτερη την Αγία Σκέπη της.
Στην Ιερά Μονή μας, τελέσθηκε το βράδυ της 27ης Οκτωβρίου Ιερά Αγρυπνία, για να τιμήσουμε την έφορο και προστάτη του έθνους μας, την Κυρία Θεοτόκο, αλλά και να τιμήσουμε όλους τους ήρωες Έλληνες μαχητές, που έπεσαν ηρωικά στα πεδία των μαχών κατά του ύπουλου εισβολέα.
Στην Ιερά Αγρυπνία είχαμε την ιδιαίτερη τιμή και ευλογία να ιερουργήσει ο Θεοφιλέστατος επίσκοπος Πέρνου και Σάρεμα, από την Εκκλησία της Εσθονίας, κ. Αλέξανδρος, ο οποίος με το ταπεινό και πράο παρουσιαστικό του, μας μετέφερε την χάρη της αγωνιζόμενης Εκκλησίας της Εσθονίας.
Ευχόμαστε η φωτοφόρος Σκέπη της Υπεραγίας Θεοτόκου να σκεπάζει κάθε ψυχή ορθοδόξου χριστιανού από τις συνεχείς και άνανδρες βολές του πονηρού και να φωτίζει τον δρόμο της σωτηρίας μας, ώστε να τον διαβαίνουμε απροσκόπτως!
Χρόνια πολλά! Ζήτω το Έθνος μας! Η Παναγία βοήθειά μας!

 

 

 

Ακολούθησέ μας....

Κοινοποίησέ το....