Ο καπετάν Παναγιώτης Τσάκος στην Μητρόπολη Φθιώτιδος

Μία ευχάριστη και συγκινητική έκπληξη περίμενε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Φθιώτιδος κ. Συμεών, καθώς τον επισκέφθηκε στο Πνευματικό και Διοικητικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως στη Λαμία ο «σοφός καπετάνιος» κ. Παναγιώτης Τσάκος, ο Καπετάν Παναγιώτης Τσάκος, Ιδρυτής της μεγάλης Ναυτιλιακής Εταιρείας «Τsakos Group of Companies», ο οποίος ευχήθηκε στον Σεβασμιώτατο για τις άγιες ημέρες των Χριστουγέννων και έλαβε την ευχή και ευλογία του κ. Συμεών.

Ο κ. Συμεών ξενάγησε τον Καπετάν Τσάκο και την συνοδεία του σε όλες τις δομές της έδρας της Μητροπόλεως, ενώ ο Διευθυντής του Ωδείου της Μητροπόλεως Δρ. κ. Ανδρέας Ιωακείμ αφιέρωσε στον Καπετάνιο τα παραδοσιακά κάλαντα της Χίου, της ιδιαίτερας πατρίδας του Καπετάνιου.

Σε δηλώσεις του προς τον Ραδιοφωνικό Σταθμό της Μητροπόλεως (89,4 FM) ο Καπετάνιος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Είμαι πολύ εντυπωσιασμένος και εγώ και όλη η συνοδεία μου από το έργο του Σεβασμιωτάτου. Να είναι πάντα καλά ο Σεβασμιώτατος και εσείς όλοι οι βοηθοί του. Είναι πολύ συγκινητικά τα έργα των χειρών σας και οι ιδέες και η μεγάλη αγκαλιά που έχετε απλώσει για όλη την περιοχή. Η φροντίδα σας αρχίζει από τα μικρά παιδιά και φτάνει μέχρι εμάς τους ενενηντάρηδες. Ιδιαίτερα μας έκαναν εντύπωση όλες οι εγκαταστάσεις, όλα τα έργα, αλλά και η έμπνευση αυτού του σοφού ανθρώπου και ο τρόπος με τον οποίο το διαχειρίζεται και εσείς με πίστη και πόθο που το εφαρμόζετε. Να είστε όλοι ευλογημένοι. Καλή και ειρηνική η νέα χρονιά».

Ακολούθησέ μας....

Κοινοποίησέ το....