Ο Μητροπολίτης Φθιώτιδος στα «Μαθητο…λόγια»

Η Συντακτική ομάδα του 6ου Γυμνασίου Λαμίας συνοδευόμενη από την Δ/ντρια  κ. Κουτσονίκα Ανδρονίκη και την φιλόλογο καθηγήτρια του σχολείου Αδαμοπούλου Ιωάννα πραγματοποίησε την Δευτέρα 4 Απριλίου 2022(εκπαιδευτική) επίσκεψη  στο Πνευματικό και Διοικητικό Κέντρο της Ι. Μ. Φθιώτιδας.

Με αφορμή την ετήσια έκδοση της σχολικής εφημερίδας σε έντυπη και ψηφιακή μορφή, «Μαθητο…λόγια», οι μικροί, εκκολαπτόμενοι δημοσιογράφοι του σχολείου μας απέσπασαν μια δια ζώσης  συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Συμεών, ο οποίος τους επιφύλαξε μια θερμή υποδοχή στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του Ραδιοφωνικού σταθμού της Ι. Μ. Φθιώτιδας που στεγάζεται εκεί.  Ο Σεβασμιώτατος συνεχάρη τα παιδιά, τα συμβούλεψε να μένουν προσηλωμένα στα μαθήματά τους, να βρίσκονται υπό την σκέπη της εκκλησίας και τους ευχήθηκε εγκαρδίως καλή πρόοδο.

Ακολούθως τα παιδιά ξεναγήθηκαν από τον υπεύθυνο καθηγητή Μουσικής κ. Ανδρέα Ιωακείμ στον Ιερό ναό εις τιμήν του Αγίου Μεγαλομάρτυρος  Εφραίμ, στην αναγνωστική βιβλιοθήκη με 50. 000 τόμους καταγεγραμμένους με σύγχρονο σύστημα λειτουργίας, στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του ΚΔΑΠ και στους γύρω χώρους του Πνευματικού Κέντρου.

Κατά την έξοδό τους οι μαθητές έλαβαν την ευλογία του Σεβασμιωτάτου καθώς και  ένα συμβολικό δώρο, εκφράζοντας την ικανοποίησή τους για την θερμή φιλοξενία αλλά και την επιθυμία τους να πραγματοποιηθεί και στο άμεσο μέλλον μια παρόμοια επίσκεψη.

 

 

Ακολούθησέ μας....

Κοινοποίησέ το....