Ο Μητροπολίτης Ιεραπύτνης στην εθελοντική αιμοδοσία του 3ου Γυμνασίου Ιεράπετρας.

Με επιτυχία έλαβε χώρα το πρωί της Πέμπτης 14 Απριλίου 2022 η εθελοντική αιμοδοσία από την Κινητή Μονάδα του Κέντρου Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου «Βενιζέλειο», που διοργάνωσε το 3ο Γυμνάσιο Ιεράπετρας με την υποστήριξη της Ιεράς Μητροπόλεως Ιεραπύτνης και Σητείας, στο πλαίσιο του μαθήματος των Θρησκευτικών.

Ο Σεβ. Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλος, συνοδευόμενος από τον Πανοσιολ. Αρχιμ. Φιλόθεο Δοργιάκη, Εφημέριο της Ενορίας Αγίας Φωτεινής Ιεράπετρας, μετέβη στο χώρο της αιμοδοσίας, έξω από το Σχολείο, και συνομίλησε εγκάρδια με τον Διευθυντή κ. Χρυσοβαλάντη Ψαρουδάκη, τον Θεολόγο καθηγητή του σχολείου κ. Δημήτριο Χοϊλού και τους άλλους καθηγητές.

Επίσης, συνεχάρη τους μαθητές και εξήρε την πρωτοβουλία της εθελοντικής αιμοδοσίας, δεδομένου ότι οι ανάγκες για αίμα πληθαίνουν και η προσφορά αίματος αποτελεί προσφορά ζωής και έμπρακτο ενδιαφέρον για τον συνάνθρωπό μας.

Την σημαντική αυτή πρωτοβουλία στήριξαν με την παρουσία και την προσφορά τους σε αίμα ο Λιμενάρχης Ιεράπετρας κ. Ιωάννης Παπαδάκης, ο Υποδιοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Ιεράπετρας κ. Νικόλαος Τζουμάκας, ο Πρόεδρος του Εθελοντικής Ομάδας Αιμοδοτών Παχείας Άμμου κ. Μιχαήλ Ματζαράκης κ.α.

 

 

 

Ακολούθησέ μας....

Κοινοποίησέ το....