Ο Μητροπολίτης Ρεθύμνης ευλόγησε την αγιοβασιλόπιτα στο Κ.Η.Φ.Η. Περάματος του Δήμου Μυλοποτάμου

Το πρωί της Τρίτης, 3ης Ιανουαρίου 2023, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος μετέβη στο Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων (Κ.Η.Φ.Η.) Περάματος του Δήμου Μυλοποτάμου, όπου ευλόγησε την αγιοβασιλόπιτα και διένειμε στους ωφελουμένους και τους εργαζομένους ευλογίες.

 

Στην τελετή κοπής της αγιοβασιλόπιτας και στην τράπεζα που ακολούθησε παρέστησαν ο Δήμαρχος Μυλοποτάμου κ. Δημήτριος Κόκκινος, ο Πρόεδρος του Συμβουλίου της Κοινότητας Περάματος κ. Αντώνιος Ματθαιακάκης, η διεύθυνση, το προσωπικό και οι ωφελούμενοι του Κ.Η.Φ.Η. Περάματος.

 

Ο Σεβασμιώτατος συνεχάρη για το επιτελούμενο λαμπρό έργο, τονίζοντας ότι ο Δήμος Μυλοποτάμου έχει πάντοτε να προβάλλει παραδείγματα αλληλεγγύης, ανθρωπιάς, αγάπης και τιμής, σε αντίθεση με όλα εκείνα τα μεμονωμένα περιστατικά, το οποία προβάλλονται ενίοτε και δεν αποτελούν την ταυτότητα και τη μαρτυρία του τόπου μας. Δήλωσε δε ότι θα είναι πάντοτε συμπαραστάτης, ο ίδιος προσωπικά και η Ιερά Μητρόπολη, στο έργο του Κ.Η.Φ.Η. Περάματος, συγχαίροντας για την ποιότητα, για την αγάπη, για τη δημιουργικότητα και για την καλή συνεργασία, σύμπραξη και συνέργεια και με τα νέα παιδιά του τόπου, τα οποία έχουν τόσα πολλά παραδείγματα και διδάγματα να αποκομίσουν από τους πρεσβυτέρους σε ηλικία ανθρώπους.

 

Τέλος, ο Επίσκοπός  εξήγγειλε ότι εντός του μηνός Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση του Κ.Η.Φ.Η. Περάματος προς τιμήν της μητέρας, τιμώντας στα πρόσωπα των ανθρώπων αυτών όλες τις μητέρες που αγωνίζονται τίμια και ειλικρινά ανά τον κόσμο.

 

 

 

Ακολούθησέ μας....

Κοινοποίησέ το....