Ο Σεβασμιώτατος μητρ. Κορίνθου επισκέφθηκε την Τράπεζα Τροφίμων και Ενδυμάτων της Ι. Μητροπόλεως

Τη Τετάρτη, 29 Δεκεμβρίου 2021, το πρωί, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης  κ. Διονύσιος συναντήθηκε με τους Ιερείς, τους εθελοντές και τις εθελόντριες της «Θεοπροσφοράς» για τις καθιερωμένες εόρτιες ευχές του.

Ο Σεβασμιώτατος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους συνεργάτες του στην Τράπεζα Τροφίμων και Ενδυμάτων της Ι. Μητροπόλεως μας με την επωνυμία «Θεοπροσφορά» για την κατάσταση που αντιμετωπίζουν καθημερινά και τα ποικιλόμορφα προβλήματα της πανδημίας, για τις υπόλοιπες δράσεις της Ι. Μητροπόλεως μας, καθώς και για τα νέα μεγάλα έργα, που θα πραγματοποιηθούν στο άμεσο μέλλον, όπως η μεγάλη ανακαίνιση του Γηροκομείου Ανδρών της Ι. Μητροπόλεως μας υπό την επωνυμία «ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΑΠ. ΠΑΥΛΟΥ» και η δημιουργία πρότυπης Κατασκήνωσης. Παράλληλα, ευχαρίστησε εκ βάθους καρδίας όλους τους εθελοντές, τις εθελόντριες και φυσικά τους Ιερείς για την ανιδιοτελή προσφορά τους τα δεκαπέντε (15) έτη της Ποιμαντορίας του, ιδιαιτέρως την τελευταία διετία που η πανδημία το κατέστησε πολύ δύσκολο, αφού, όπως διευκρίνησε, το έργο της προσφοράς στους αδελφούς μας, που έχουν ανάγκη, είναι συλλογικό έργο. Το ότι καταφέραμε όλα αυτά τα χρόνια να προσφέρουμε έστω και τα στοιχειώδη για την επιβίωση τους σε κάποιους ανθρώπους είναι πολύ σημαντικό και πιστώνεται σ’ εσάς!

Ολοκληρώνοντας, ευχήθηκε, να υπάρξει η μέρα που κανένας συνάνθρωπός μας δεν θα έχει ανάγκη τις υπηρεσίες της «Θεοπροσφοράς» ενώ εμφανώς συγκινημένος έκανε αναφορά στον ασθενούντα συνεργάτη της «Θεοπροσφοράς» π. Βασίλειο Μητρογιάννη παρακαλώντας και τους υπολοίπους εθελοντές να κάνουν προσευχή για την αποκατάσταση της υγείας του.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε όταν όλοι μαζί έψαλλαν τα Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα στον Ποιμενάρχη μας και του ευχήθηκαν υγεία και μακροημέρευση, ενώ ο Σεβασμιώτατος προσέφερε στον καθένα ξεχωριστά ένα καλάθι με ευλογίες, ευχόμενος «Χρόνια Πολλά και ευλογημένα», υγεία προσωπική και οικογενειακή και «Καλή Χρονιά»!

2021-12-29 11-57-19-464

 

2021-12-29 11-57-20-323

 

ΕΚ ΤΗΣ ΘΕΟΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

Ακολούθησέ μας....

Κοινοποίησέ το....