«Όλες οι αρχές του τόπου στο Περιβόλι του Δήμου Μακρακώμης»

Κατόπιν πρωτοβουλίας της Προέδρου του Πολιτιστικού Συλλόγου του χωριού Τζώρτζου Αλεξάνδρας , της Προέδρου του δημοτικού διαμερίσματος Περιβολίου Τζώρτζου Γρηγορίας και του ιερέα  πατρός Κωνσταντόπουλου Κωνσταντίνου προκειμένου να αντιμετωπιστούν θέματα πολύ ουσιαστικά και βιωσιμότητας του δημοτικού διαμερίσματος, απηύθυναν πρόσκληση στις αρχές του τόπου  και η ανταπόκριση ήταν ανέλπιστη.

Σε χρόνο απρόσμενο τόσο ο Σεβασμιώτατος  Μητροπολίτης Φθιώτιδας κ. Συμεών όσο και ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φθιώτιδας κ.Καρακάντζας  Αθανάσιος, ο  Δήμαρχος του Δήμου Μακρακώμης Χατζής Γεώργιος και ο Περιφερειακός Σύμβουλος Στερεάς Ελλάδας Καραγιάννης Κωνσταντίνος έσπευσαν επί τόπου στο Περιβόλι προκειμένου να δουν άμεσα  τα θέματα που απασχολούν την περιοχή και να βρουν λύσεις.

Ήδη δρομολογούνται λύσεις ,οι οποίες είναι αναγκαίες προκειμένου το Περιβόλι  και να αντέξει  και να προοδεύσει μέσα στο χρόνο και να επιτευχθούν οι όμορφοι στόχοι που έχουν τεθεί για το καλό τόσο του χωριού αλλά και ολόκληρης της περιοχής.

Ακολούθησέ μας....

Κοινοποίησέ το....