Ορκωμοσία στο ΚΕΠΒ Θηβών παρουσία του Μητροπολίτη κ. Γεωργίου

Την Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2022 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θηβών και Λεβαδείας κ. Γεώργιος τέλεσε τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό του Αγίου Αντωνίου Τανάγρας. Το θείο λόγο κήρυξε ο π. Μιχαήλ Κατσίνας, Εφημέριος του Ιερού Ναού Αγίου Αθανασίου Θηβών, ο οποίος αναφέρθηκε στη Χαναναία γυναίκα τονίζοντας τη μεγάλη πίστη της.

Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος τέλεσε το τεσσαρακονθήμερο μνημόσυνο του μακαριστού συνταξιούχου ιερέα της Αρχιεπισκοπής Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας π. Σωτηρίου Παναγιωτόπουλου. Ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στον μακαριστό π. Σωτήριο, καθώς και στον μακαριστό πατέρα του π. Γεώργιο, ο οποίος υπήρξε για πολλά χρόνια εφημέριος στην Τανάγρα, και ευχήθηκε ο Θεός να αναπαύει τις ψυχές τους και να δίνει δύναμη και παρηγορία στην πρεσβυτέρα του π. Σωτηρίου,  στα παιδιά του και σε όλους τους οικείους του.

Την Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου o Σεβασμιώτατος, τέλεσε την Ορκωμοσία των νεοσύλλεκτων οπλιτών στο Κέντρο Εκπαιδεύσεως Πυροβολικού Θηβών, κατόπιν προσκλήσεως του Διοικητή του ΚΕΠΒ Ταξίαρχου κ. Παναγιώτη Ζήση, και ευχήθηκε στους οπλίτες καλή θητεία.

Ακολούθησέ μας....

Κοινοποίησέ το....