Πανηγυρικός εορτασμός στην Ιερά Μονή Τιμίου Προδρόμου Κορακιών

Τον Άγιο Ιωάννη τον Πρόδρομο και Βαπτιστή του Κυρίου,  το ιερό πρόσωπο με το οποίο κλείνει το άγιο δωδεκαήμερο, τίμησε με την τέλεση Αρχιερατικής Θείας Λειτουργίας, η ομώνυμη Ιερά Μονή στις Κορακιές Ακρωτηρίου.    

Της Αρχιερατικής Θείας Λειτουργίας προέστει ο Σεβασμιώτατος κ. Δαμασκηνός, συμπροσευχουμένου του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Δορυλαίου και Πρωτοσυγκελλεύοντος της Μητροπόλεως μας κ. Δαμασκηνού, της Καθηγουμένης της Ιεράς Πατριαρχικής και Σταυροπηγιακής Μονής Χρυσοπηγής  Γερόντισσας Θεοξένης και της Καθηγουμένης της Μονής Γερόντισσας Θεοφόρας μετά της αδελφότητος.

 Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος ευλόγησε και τις  Αγιοβασιλόπιττες της Ιεράς Μονής και εν συνεχεία ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος τις Σταύρωσε αφιερώνοντας τα πρώτα κομμάτια στον Χριστό, στην Παναγία και τον Τίμιο Πρόδρομο.

   Στο Αρχονταρίκι της Μονής ο Σεβασμιώτατος  ευχήθηκε καλή και ευλογημένη χρονιά στην Γερόντισσα και στην αδελφότητα και όλοι μαζί επεφύλασσαν και μία έκπληξη στον Καθηγούμενο της Ιεράς Πατριαρχικής και Σταυροπηγιακής Μονής Αγίας Τριάδος των Τζαγκαρόλων Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Δορυλαίου που εόρταζε την γενέθλιο ημέρα του. Παράλληλα Μοναχοί και μέλη της Αδελφότητος της Ιεράς Μονής τραγούδησσν στους Αρχιερείς και στις Γερόντισσες παραδοσιακά τραγούδια. 

Ακολούθησέ μας....

Κοινοποίησέ το....