Ποιμαντικές επισκέψεις του Τοποτηρητή στην Ιερά Πόλη Μεσολογγίου- Συνέντευξη τύπου Μητροπολίτου Ναυπάκτου

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου και Τοποτηρητής της Ιεράς Μητροπόλεως Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Ιερόθεος πραγματοποίησε σειρά ποιμαντικών επισκέψεων σήμερα το πρωί (Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2022) στην Ιερά Πόλη Μεσολογγίου.

Αρχικά επισκέφθηκε τα Γραφεία της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αιτωλοακαρνανίας, όπου ευλόγησε και έκοψε την αγιοβασιλόπιτα των Υπαλλήλων των Γραφείων, κατόπιν προσκλήσεως, τηρουμένων όλων των προβλεπομένων υγειονομικών μέτρων για την αποφυγή της διασποράς του κορωνοϊού.

Ο Σεβασμιώτατος απευθυνόμενος στον Διευθυντή κ. Αθανάσιο Σαρδέλη και την αντιπροσωπεία των υπαλλήλων ευχήθηκε καλή και δημιουργική χρονιά με υγεία κατ’ άμφω, αγάπη και έμπνευση. Εξέφρασε τη χαρά του γιατί βρέθηκε σε ένα χώρο παιδείας και έκανε τον διαχωρισμό των εννοιών παιδεία και εκπαίδευση τονίζοντας ότι τα σημερινά κοινωνικά προβλήματα οφείλονται στην έλλειψη παιδείας. Ανέφερε χαρακτηριστικά ότι οι άνθρωποι θέλουμε να βλέπουμε τον εαυτό μας όπως επιθυμούμε μέσα από παραμορφωτικούς καθρέπτες. Παιδεία είναι να σπάσουμε αυτούς τους καθρέπτες και να ανοίξουμε παράθυρα.

Συνέντευξη τύπου Μητροπολίτου Ναυπάκτου

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου και Τοποτηρητής της Ιεράς Μητροπόλεως Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Ιερόθεος προσκαλεί τα ηλεκτρονικά και έντυπα Μ. Μ. Ε. του Νομού Αιτωλοακαρνανίας σε κοινή συνέντευξη τύπου την Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022 και ώρα 11:00’ στην αίθουσα εκδηλώσεων της Αντιπεριφέρειας Αιτωλοακαρνανίας στην Ιερά Πόλη Μεσολογγίου.

Επισημαίνεται ότι κατά την διάρκεια της συνεντεύξεως θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα διαφυλάξεως και προστασίας από την διασπορά του κορωνοϊού.

 

Ακολούθησέ μας....

Κοινοποίησέ το....