Πρόγραμμα εορτασμού Υπαπαντής του Κυρίου, πολιούχου Γυθείου

Με λαμπρότητα και με τήν τήρηση των υγειονομικών μέτρων κατά της πανδημίας του κορωνοϊού θα εορταστεί στο Γύθειο, η εορτή της Υπαπαντής του Κυρίου, πολιούχου της πόλεως, σύμφωνα με το κάτωθι πρόγραμμα:

Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2022, 18:00 – Μέγας Πανηγυρικός Πολυαρχιερατικός Εσπερινός χοροστατούντος του Θεοφ. Επισκόπου Τολιάρας και Νοτίου Μαδαγασκάρης κ. Προδρόμου και συγχοροστατούντων των Σεβ. Μητροπολιτών Πατρών κ. Χρυσοστόμου και Μάνης κ. Χρυσοστόμου Γ’.

Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2022, 07:00 – Όρθρος και Πανηγυρική Πολυαρχιερατική Θεία Λειτουργία προεξάρχοντος του Σεβ. Μητροπολίτου Πατρών κ. Χρυσοστόμου και συλλειτουργούντων του Θεοφ. Επισκόπου Τολιάρας και Νοτίου Μαδαγασκάρης κ. Προδρόμου και του Σεβ. Ποιμενάρχου μας κ. Χρυσοστόμου Γ’.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας θα πραγματοποιηθεί η Λιτάνευση της Ιεράς Εικόνος της Υπαπαντής του Κυρίου, έως την Κεντρική πλατεία της πόλης, όπου θα ψαλεί Δέηση και στη συνέχεια η λιτανευτική πομπή θα καταλήξει στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Γυθείου.

Οι ιερές Ακολουθίες θα μεταδοθούν σε απευθείας σύνδεση από τον Τ/Σ της Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών «ΛΥΧΝΟΣ».

 

 

Ακολούθησέ μας....

Κοινοποίησέ το....