Προσφορά αγάπης της Εκκλησίας στα Ορφανοτροφεία της Λαμίας

5.120 έτοιμα γεύματα,  αλλά και πολλά δώρα και άλλες ευλογίες μοίρασε σήμερα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης  κ. Συμεών επισκεπτόμενος μέσα στο χαρμόσυνο κλίμα του Αγίου Δωδεκαημέρου τις δύο δομές της πόλεως μας, το  Κέντρο Προστασίας Παιδιού Φθιώτιδας του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Στερεάς Ελλάδος που εδρεύει στη Λαμία και το Ορφανοτροφείο Θηλέων, προκειμένου να ευχηθεί στα παιδιά και στους εργαζομένους, αλλά και να στηρίξει έμπρακτα τις ανάγκες των παιδιών, υλοποιώντας τη συνεργασία της Ιεράς Μητροπόλεως με την «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» και την εταιρία «ΜΑΣΟΥΤΗΣ», στο πρόγραμμα «ΜΑΖΙ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ».

Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε στα παιδιά χρόνια πολλά για τις Άγιες Ημέρες και για το Νέο Έτος που ανατέλλει σε λίγο και γευμάτισε μάλιστα με τα κορίτσια του Ορφανοτροφείου Θηλέων, παρουσία  του Θεολόγου κ. Εμμανουήλ Σταθούλια, μέλους και εκπροσώπου της Αδελφότητος Θεολόγων «Ο ΣΩΤΗΡ», έχοντας την χαρά της πνευματικής επικοινωνίας, γευόμενος την αγάπη και τον σεβασμό όλων.

Στο περιθώριο αυτών των ποιμαντικών εορτίων δράσεων ο Ποιμενάρχης μας επισκέφθηκε επίσης το Στρατόπεδο του ΚΕΥΠ, την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδος, την Πυροσβεστική Υπηρεσία και τον Τηλεοπτικό Σταθμό «Star Κεντρικής Ελλάδος» όπου είχε μία ευχάριστη επικοινωνία με όλους και απηύθυνε πατρικούς λόγους και ευχές για την Νέα Χρονιά.

Φωτογραφίες: Δημήτριος Ανάγνου

ΓΙΑ ΤΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Ακολούθησέ μας....

Κοινοποίησέ το....