Προσκύνημα του Μορφωτικού Συνδέσμου Υψωμαθείων στην Μητρόπολη Προύσης

Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε το Σάββατο, 5 Μαρτίου, και την Κυριακή 6η ιδίου, το προσκύνημα-περιήγηση του Μορφωτικού Συνδέσμου Υψωμαθείων στην Ι. Μητρόπολη Προύσης.  

Το Σάββατο, οι 45 προσκυνητές μετέβησαν στην Προύσα, όπου έγιναν δεκτοί από τον οικείο Ποιμενάρχη Σεβ. Μητροπολίτη Προύσης κ. Ιωακείμ και ξεναγήθηκαν σε Μουσεία της πόλης. Στη συνέχεια, οι προσκυνητές μετέβησαν στην ωραιότατη και ερατεινή κωμόπολη των Μουδανίων, όπου ο Ποιμενάρχης παρέθεσε και ευλόγησε πλούσιο δείπνο προς τιμήν τους.

Το πρωΐ της Κυριακής της Τυρινής, άπαντες συμπροσευχήθηκαν κατά την τελεσθείσα στον Ι. Ναό του Αγίου Βασιλείου Τριγλίας Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Επόπτου μας Σεβ. Μητροπολίτου Σηλυβρίας κ. Μαξίμου, μετά δε την απόλυση περιηγήθηκαν στην ιστορική κωμόπολη της Τριγλίας. Το απόγευμα συναντήθηκαν με τον Εντιμ. Δήμαρχο Μουδανίων κ. Hayri Turkyilmaz και παρακολούθησαν συναυλία παραδοσιακής μουσικής.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου μας εκφράζει θερμές ευχαριστίες στον Σεβ. Μητροπολίτη Προύσης κ. Ιωακείμ, καθώς και στον δραστήριο Πρόεδρο του Συνδέσμου κ. Στυλιανό Γκιουλγκιούν, για την άριστη διοργάνωση του προσκυνήματος και εύχεται σε όλους καλή και  ευλογημένη Σαρακοστή.

 

ΠΗΓΗ ΦΩΣ ΦΑΝΑΡΙΟΥ

Ακολούθησέ μας....

Κοινοποίησέ το....