«Πρωτοβουλία» της Αρχιεπισκοπής : Συναντήσεις γνωριμίας και επικοινωνίας με θεσμικούς φορεί

Το πρόγραμμα «Πρωτοβουλία για την πρόληψη της ενδοοικογενειακής βίας» του Ιδρύματος Νεότητος και Οικογένειας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών διοργάνωσε το Σάββατο 19 Μαρτίου 2022 συναντήσεις γνωριμίας και επικοινωνίας με θεσμικούς φορείς, γυναικείες οργανώσεις, ιερείς, κατηχητές και μέλη των τοπικά κοντινών ενοριακών συμβουλίων.

Σκοπός των συναντήσεων ήταν η παρουσίαση της «Πρωτοβουλίας», των στελεχών της, του τρόπου λειτουργίας της, του σκοπού της καθώς και των έως τώρα δράσεων που έχει πραγματοποιήσει, στο ευρύ κοινό. Στους συμμετέχοντες μοιράστηκε έντυπο υλικό του προγράμματος με λεπτομέρειες για την ταυτότητά του και τις βασικές δράσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη αυτή τη στιγμή.

Οι συναντήσεις πραγματοποιήθηκαν στο κτίριο του Ιδρύματος Νεότητος και Οικογένειας επί της οδού Κωστή Παλαμά 7, στο οποίο συστεγάζονται το Εκκλησιαστικό Ίδρυμα Βυζαντινής και Παραδοσιακής Μουσικής της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και τα γραφεία της «Πρωτοβουλίας», ενώ το παρόν έδωσαν εκπρόσωποι της Περιφέρειας Αττικής και της Ελληνικής Αστυνομίας, με τους οποίους το πρόγραμμα «Πρωτοβουλία» έχει υπογράψει μνημόνιο συνεργασίας.

Ακολούθησέ μας....

Κοινοποίησέ το....