«Ψωμί και τριαντάφυλλα». Εκδήλωση αφιερωμένη στην γυναίκα στο Αμφιθέατρο της Ι.Μ. Φθιώτιδος

Στο Αμφιθέατρο της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος, την Τετάρτη 2 Μαρτίου 2022 και ώρα 19:00, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση προς τιμήν της γυναίκας, η οποία τελούσε υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε παρουσία του Σεβασμιωτάτου κ.κ. Συμεών και του Πρωτοσυγκέλλου της Ιεράς Μητροπόλεως, Αρχιμανδρίτη του Οικουμενικού Θρόνου π. Εφραίμ Τριανταφυλλόπουλου και συνδιοργανώθηκε από το Περιφερειακό Κέντρο Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού (ΠΕΚΕΣ) Στερεάς Ελλάδας, την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, τον Δήμο Λαμιέων και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κλειτσιωτών Φθιώτιδας, με την καλλιτεχνική επιμέλεια του εκπαιδευτικού κ. Ιωάννη Σερδάρη, με τίτλο:

«Ψωμί και τριαντάφυλλα»

Την εκδήλωση παρουσίασε η εκπαιδευτικός κ. Ελένη Φυσέκη και προλόγισε ο Οργανωτικός Συντονιστής του Περιφερειακού Κέντρου Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού (ΠΕ.Κ.Ε.Σ.) Στερεάς Ελλάδος κ. Χρίστος Μαρκαντώνης.

Χαιρετισμούς απηύθυναν και τόνισαν την ιδιαίτερη προσφορά της γυναίκας σε όλους τους τομείς της κοινωνικής ζωής ο  Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ.κ. Συμεών, ο Αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας κ. Αθανάσιος Καρακάντζας, ο Δήμαρχος Λαμιέων κ. Ευθύμιος Καραΐσκος και η Περιφερειακή Διευθύντρια Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδος κ. Ελένη Μπενιάτα.

Στην εκδήλωση παρέστηκαν επίσης ο εκπρόσωπος τύπου της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας Αστυνόμος Α΄ κ. Σταύρος Κουτουλογένης η Διευθύντρια και η Προϊσταμένη Εκπαιδευτικών Θεμάτων Β/θμιας Εκπαίδευσης Φθιώτιδος κ. Δήμητρα Τσιάκα και κ. Κατερίνα Καλογήρου, αντίστοιχα και πλήθος κόσμου και ιδιαίτερα γυναικών όλων των ηλικιών.

Ακολούθησέ μας....

Κοινοποίησέ το....