Συλλείτουργο στην Κύπρο επί της ελεύσεως της Τιμίας Κάρας της Αγίας Βαρβάρας

Σήμερα Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου 2022, το εσπέρας, ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας, θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του Εσπερινού στον Iερό Nαό της Αγίας Βαρβάρας στην Κοινότητα της Αγίας Βαρβάρας, με την ευκαιρία της έλευσης της Τιμίας Κάρας της Αγίας Βαρβάρας, συγχοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσοστόμου.
Την Κυριακή, 16 Οκτωβρίου 2022, το πρωί, θα τελεσθεί στον ίδιο ιερό ναό της Αγίας Βαρβάρας Αρχιερατικό Συλλείτουργο, συλλειτουργούντων των δύο Αρχιερέων.

ΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΤΙΜΙΑΣ ΚΑΡΑΣ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ

Η Ενορία της Αγίας Βαρβάρας Λευκωσίας, της ομώνυμης Κοινότητας, με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης των 140 χρόνων από τα εγκαίνια του Ιερού Ναού Αγίας Βαρβάρας, ανακοινώνει την έλευση της Τιμίας Κάρας της Αγίας Βαρβάρας, από την Ιερά Μητρόπολη Τρίκκης, Πύλης και Γαρδικίου, προς προσκύνηση και αγιασμό του Χριστεπωνύμου πληρώματος.
Η επίσημη υποδοχή της Τιμίας Κάρας της Αγίας Βαρβάρας θα γίνει αύριο Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 5.30 μ.μ., στην κεντρική Λεωφόρο Γρηγόρη Αυξεντίου (δρόμος Αγίας Βαρβάρας -Μαθιάτη) της Κοινότητας Αγίας Βαρβάρας από τον Πανιερώτατο Μητροπολίτη Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐα. Στη συνέχεια, εν πομπή, θα μεταφερθεί στο Ναό της Αγίας Βαρβάρας στην οδό Αγίας Βαρβάρας 4 .

Το ιερό Λείψανο θα παραμείνει γιαπροσκύνηση στον Ιερό μέχρι και την Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2022.
Ο ναός θα είναι ανοικτός καθημερινά από τις 6.30 το πρωί, μέχρι τις 9.30 το βράδυ.

Ιερά Μητρόπολις Ταμασού και Ορεινής, 13 Οκτωβρίου 2022.

Ακολούθησέ μας....

Κοινοποίησέ το....