Συναντήσεις Σεβ. Μητρ. Φθιωτιδος με φορείς

Ανάμεσα στις επισκέψεις φορέων και συλλόγων της πόλεως Λαμίας που δέχθηκε σήμερα στο γραφείο του στο Πνευματικό και Διοικητικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως στη Λαμία, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Συμεών ήταν και η  Πρόεδρος κ. Μαίρη Δούμα και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Φιλανθρωπικού Συλλόγου «ΣΥΝ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, προκειμένου να τον ενημερώσουν για τις δράσεις του Συλλόγου, να λάβουν την ευχή του, αλλά και την πολύτιμη συμβουλή του.

Επίσης τον Σεβασμιώτατο επισκέφθηκε η Πρόεδρος κ. Σοφία Αντωνοπούλου και το νεοεκλεγέν Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Φροντιστών Φθιώτιδος.

Τόσο η Πρόεδρος όσο και τα μέλη του Συμβουλίου ευχαρίστησαν και συνεχάρησαν τον Σεβασμιώτατο, διότι μετά από πρωτοβουλία του και πρόσκλησή του, τα φροντιστήρια δευτεροβάθμιας εκπαιδεύσεως  της πόλεως Λαμίας, σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη ανέπτυξαν δράσεις κοινωνικής προσφοράς και στήριξης ευάλωτων οικογενειών.

Τέλος, τον Σεβασμιώτατο επισκέφθηκε ο Πρόεδρος του Μυκηναϊκού Ιδρύματος κ. Χριστοφίλης Μαγγίδης, συνοδευόμενος από τον τ. Βουλευτή Φθιώτιδος και π. Δήμαρχο Λαμιέων κ. Νικόλαο Σταυρογιάννη, προκειμένου να αναπτυχθεί συνεργασία του Ιδρύματος και με την Ιερά Μητρόπολη Φθιώτιδος.

Ακολούθησέ μας....

Κοινοποίησέ το....