Συνάντηση Κατηχητών και Στελεχών του Γραφείου Νεότητος της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος με τον Μητροπολίτη

Συνάντηση ουσίας και πνευματικής οικοδομής πραγματοποιήθηκε μεταξύ του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Φθιώτιδος  κ. Συμεών, των Υπευθύνων Πατέρων του Τομέα Νεότητος και Κατηχητικού έργου της Ιεράς Μητροπόλεως μας, Πρωτ. π. Κων/ου Βάγια Διευθυντού του Γραφείου Νεότητος, Πρωτ. π. Χρήστου Τσιλοφύτη, Αναπληρωτού Διευθυντού και ομάδος κατηχητών, στελεχών του νεανικού και κατηχητικού έργου της Ιεράς Μητροπόλεως μας.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο Ενοριακό Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Αγίας Σοφίας Λαμίας, υπό του Σεβασμιωτάτου   κ. Συμεών, ο οποίος για αρκετή ώρα συζήτησε με τους κατηχητές για θέματα που αφορούν την επικαιρότητα, ενώ είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν και να πραγματοποιήσουν πολλές και ενδιαφέρουσες δράσεις της Ιεράς Μητροπόλεως στον τομέα της Νεότητος.

Ο Σεβασμιώτατος συνεχάρη, τόσο τους υπεύθυνους Πατέρες, όσο και τους κατηχητές για το σπουδαίο έργο που επιτελείται στα Κατηχητικά Σχολεία όλων των βαθμίδων στις Ενορίες της Μητροπόλεως μας και τους ευχήθηκε καλή δύναμη και καλό υπόλοιπο της Αγίας και Μ. Τεσσαρακοστής.

Ακολούθησέ μας....

Κοινοποίησέ το....