Συναυλία για την έμπρακτη συμπαράσταση στην Ουκρανία από την Κοινότητα Μεγάλου Ρεύματος

Η Κοινότητά , θέλοντας να συμβάλει στον αγώνα, που ανέλαβε ο Παναγιώτατος Πατριάρχης μας, για την έμπρακτη συμπαράσταση προς τους Ουκρανούς αδερφούς μας, οι οποίοι δοκιμάζονται από τις τραγικές συνέπειες του πολέμου, χρηματοδότησε και φιλοξένησε, στην Αίθουσα του Ιερού Ναού Παμμεγίστων Ταξιαρχών, Συναυλία κλασικής μουσικής, η οποία οργανώθηκε από το εδώ Γενικό Προξενείο της Ουκρανίας.

Η Συναυλία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής της Σταυροπροσκυνήσεως, 27 Μαρτίου ε. ε. και είχε καθαρά φιλανθρωπικό χαρακτήρα.

Η Διπλωματική Αρχή της Ουκρανίας στην Πόλη μας προσκάλεσε τους εδώ Γενικούς Προξένους πολλών φίλων κρατών και επιχειρηματίες της τοπικής κοινωνίας, οι οποίοι βοήθησαν ηθικά και υλικά τον εμπερίστατο Ουκρανικό λαό.

Χρέη παρουσιαστή της φιλανθρωπικής αυτής εκδήλωσης ανέλαβε ίδιος ο Γενικός Πρόξενος της Ουκρανίας Εντιμ. κ. Roman Nedilskyi, ο οποίος εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του προς όλους, για την έμπρακτη ενίσχυση και συμπαράσταση, που προσφέρουν στους εμπερίστατους συμπατριώτες του.

Τον Παναγιώτατο Πατριάρχη μας, ο Οποίος, όπως είναι γνωστό, εκείνο το βράδυ ταξίδευε για παρόμοιο σκοπό στην Πολωνία, εκπροσώπησε ο Σεβ. Μητροπολίτης Κυδωνιών κ. Αθηναγόρας, Αρχιερατικώς Προϊστάμενος της Κοινότητάς μας, ο οποίος μαζί με μέλη της Εφοροεπιτροπής και της Φιλοπτώχου Αδελφότητάς μας καλωσόρισε τους εκλεκτούς επισκέπτες μας.

Μετά τη Συναυλία προσφέρθηκε από τη Φιλόπτωχο Αδελφότητά μας μια ωραία δεξίωση, όπου δόθηκε η ευκαιρία της επικοινωνίας μεταξύ όλων των παρόντων, οι οποίοι εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την φιλανθρωπική αυτή πρωτοβουλία και την εγκάρδια ευχή τους για την άμεση λήξη του πολέμου και την επικράτηση της λογικής και της ειρήνης μεταξύ των δύο γειτονικών χωρών και του ολόκληρου του κόσμου γενικότερα.

Κοινότητα Μεγάλου Ρεύματος

 

πηγη Φως Φαναρίου

Ακολούθησέ μας....

Κοινοποίησέ το....