Παραδοσιακά τρόφιμα της Ελλάδας στο τραπέζι του Ευρωπαίου πολίτη
Με στόχο την ένταξη στη διατροφή του Ευρωπαίου πολίτη παραδοσιακών τροφίμων της Ελλάδας, τα οποία έχουν ξεχαστεί, όπως ζοχοί, φαγόπυρο, τοματάκι Μήλου, τσακώνικη μελιτζάνα κ.ά., ως τελικά μαγειρικά προϊόντα, ξεκινά η εναρκτήρια συνάντηση του νέου ερευνητικού έργου BIOVALUE που υλοποιείται από το ΑΠΘ. Η Συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 14 και την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2021, στο ξενοδοχείο «Mediterranean Palace», …
Παραδοσιακά τρόφιμα της Ελλάδας στο τραπέζι του Ευρωπαίου πολίτη Διαβάστε Περισσότερα »