Τα παιδιά των Κατηχητικών του Κιλκίς τίμησαν την Γιορτή της Μητέρας

Με αφορμή την εορτή της Υπαπαντής του Χριστού, τα Κατηχητικά Σχολεία όλων των ηλικιών των Ενοριών της πόλεως του Κιλκίς πραγματοποίησαν εκδήλωση – αφιέρωμα για την Μητέρα, το απόγευμα του Σαββάτου 4 Φεβρουαρίου 2023, στο κατάμεστο από κόσμο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς.
Στον σύντομο χαιρετισμό του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πολυανής και Κιλκισίου κ. Βαρθολομαίος, ευλογώντας τα πρόσωπα των συμμετεχόντων μίλησε για το ιερό πρόσωπο της Παναγίας, ως πρότυπο μίμησης κάθε ορθόδοξης μητέρας και για τις μητέρες ως γλυκασμός και παρηγοριά, η ύπαρξη των οποίων είναι μοναδική και ανεκτίμητη. Συνεχάρη όλα τα παιδιά και τους υπευθύνους κατηχητές για την προσπάθειά τους και για τα εξαιρετικά αποτελέσματα, τα οποία απόλαυσαν όλοι και χειροκρότησαν με θέρμη.
Η εκδήλωση περιελάμβανε ομιλία σχετική με την Δεσποτική και Θεομητορική Εορτή της Υπαπαντής του Χριστού, ποιήματα, ύμνους και τραγούδια τιμώντας την προσφορά της Μητέρας.
Παρέστησαν οι Εφημέριοι της πόλεως, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς κ. Παύλος Θωμαίδης, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Θεμιστοκλής Κοσμίδης, η Δημοτική Σύμβουλος κα Καλλισθένη Πάκα, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Κιλκίς κ. Αθανάσιος Καριοφύλλης, κ.α.

Ακολούθησέ μας....

Κοινοποίησέ το....