Τανζανία: Χιλιάδες παιδιά εμβολιάζονται για την ανεμοβλογιά με μέριμνα της Εκκλησίας

«Η κάθε προσφορά σας γίνεται ζωή για τα παιδιά της Αφρικής», ήταν το μήνυμα που επανέλαβε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ειρηνουπόλεως κ. Δημήτριος, απευθυνόμενος στους ανθρώπου συνέβαλαν στην αγορά εμβολίων από την τοπική Εκκλησία της Τανζανίας, με σκοπό τον εμβολιασμό παιδιών κατά της ανεμοβλογιάς.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Δημήτριος, με ανάρτησή του στο μέσο κοινωνικής δικτυώσεως Facebook, έκανε γνωστό ότι την Τρίτη ξεκίνησε ο εμβολιασμός 3.000 παιδιών, ενώ την τελευταία διετία έχουν εμβολιαστεί πάνω από 15.000 με μέριμνα της Ορθοδόξου Εκκλησίας.

Με την ευκαιρία του νέου κύκλου εμβολιασμών, ευχαρίστησε εγκάρδια όσους υποστήριξαν αυτό το έργο, ευχόμενος «πάντοτε το άρωμα της αγάπης σας να φθάνει στα πέρατα της γης». «Και πάντοτε στη ζωή σας να πορεύεστε με πίστη και αγάπη», συμπλήρωσε.

«Κι άλλη μία απόδειξη ότι ο Θεός καθοδηγεί τα βήματα μας, είναι ότι τώρα που ξεκίνησε η επιδημία της “ευλογιάς των πιθήκων”, εμείς ήδη έχουμε εμβολιάσει τα τελευταία 2 χρόνια περισσότερα από 15.000 παιδιά», επισήμανε ο Σεβασμιώτατος και κατέληξε: «Γι’ αυτό σας λέω 30 χρόνια τώρα ότι η κάθε προσφορά σας γίνεται ζωή για τα παιδιά της Αφρικής».

Ακολούθησέ μας....

Κοινοποίησέ το....