Θεία Λειτουργία στον Πανηγυρίζοντα Ιερό Ναών Αγίων Δώδεκα Αποστόλων Ξάνθης

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα τελέσθηκε Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίων Αποστόλων Ξάνθης την Παρασκευή 30 Ιουνίου 2023, ο οποίος αποτέλεσε και το επίκεντρο των λατρευτικών εκδηλώσεων της Ιεράς Μητροπόλεως Ξάνθης τις τελευταίες ημέρες λόγω της ελεύσεως της Τιμίας Κάρας της Αγίας Βαρβάρας από τον Ιερό Ναό Παναγίας Επισκέψεως της Ιεράς Μητροπόλεως Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης και συγκεκριμένα από τον Παλαιό Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Παναγίας Επισκέψεως Τρικάλων.

Στον Όρθρο Χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ξάνθης και Περιθεωρίου κ. Παντελεήμων, ενώ προεξήρχε και της Θείας Λειτουργίας συλλειτουργούντων πλειάδος πρεσβυτέρων και διακόνου.

Από νωρίς προσήλθαν στον Ιερό Ναό ευσεβείς χριστιανοί και συμμετείχαν στην λατρευτική σύναξη της εκκλησίας μας.

Το Θείο Λόγο, κήρυξε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Παντελεήμων, ο οποίος και αναφέρθηκε στην ευαγγελική περικοπή της ημέρας.

Προ της απολύσεως ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε για την ευγενή μεταφορά της Τιμίας Κάρας τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσόστομο και συνεχάρη τον Ιερατικό Προϊστάμενο του Ιερού Ναού π. Ιωάννη Ιωαννίδη για την επιτυχή διοργάνωση του προσκυνήματος όπως επίσης και τους συνεργάτες του, κληρικούς και λαϊκούς.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

 

 

Ακολούθησέ μας....

Κοινοποίησέ το....