Το Ωδείο της Ι.Μ. Φθιώτιδος απέκτησε νέα ιστοσελίδα

“Το Ωδείο της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος «ΓΕΡΜΑΝΟΣ ο ΜΕΛΩΔΟΣ» στο πλαίσιο της αύξησης της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών του και ακολουθώντας τις σύγχρονες τάσεις και την συνεχή πρόοδο της τεχνολογίας ισχυροποίησε την ταυτότητά του μέσα από έναν σύγχρονο διαδικτυακό τόπο.

Το ολοκαίνουργιο www.odeioimfth.gr είναι γεγονός! Με όμορφο σχεδιασμό και χρήσιμες πληροφορίες για άμεση, πλήρη και γρήγορη πληροφόρηση!

Πλοηγηθείτε στο νέο διαδικτυακό τόπο του Ωδείου μας. Μάθετε για τις υπηρεσίες μας και τα οφέλη που θα έχετε από τη φοίτησή σας. Βρείτε τα τελευταία νέα του Ωδείου και  ενημερωθείτε για κάθε σημαντική ανακοίνωση.

Γνωρίστε τις δυνατότητες φοίτησης μέσα από τον Οδηγό Σπουδών μας, ταξιδέψτε σε όλα τα μουσικά τμήματα του Ωδείου, δείτε τους καθηγητές μας, επισκεφθείτε τα παραρτήματά μας και μ’ ένα απλό «κλίκ» επικοινωνήστε μαζί μας εύκολα και γρήγορα.

Σας περιμένουμε!

Σημείωση: H δημιουργία της ιστοσελίδας έγινε από το Τμήμα Ψηφιακών Εφαρμογών της Ι. Μ. Φθιώτιδος με υπεύθυνο τον κ. Βασίλη Μαντζαβίνο και με τη βοήθεια του γραφίστα Ραφαήλ Τσιρίγκα”.

Ακολούθησέ μας....

Κοινοποίησέ το....