Το πρόγραμμα του Μητροπολίτη Λέρου

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λέρου, Καλύμνου και Αστυπαλαίας την μεσημβρίαν της Κυριακής 9/6 θα μεταβεί στην Κάλυμνο προκειμένου την πρωΐαν της Δευτέρας 10/6 προσκληθείς να τελέσει επίσημο μνημόσυνο στον κοιμητηριακό Ναό  του Ταξίαρχου.

Το Εσπέρας της Δευτέρας 10/6 και ώρα 7:00΄, θα χοροστατήσει στον εορτάζοντα Ι. Ναό του Οσίου Πατρός ημών Λουκά του Ιατρού, την δε πρωΐαν της 11ης Ιουνίου θα τελέσει την Θεία Λειτουργία και την Λιτάνευση πέριξ του Ιερού Ναού. Την 9:30΄ βραδινή στον Αρχαιολογικό Χώρο του Χριστού της Ιερουσαλήμ θα τελέσει την πανυχίδα της αποδόσεως της Εορτής του Πάσχα.

Την Τετάρτη 12 Ιουνίου και ώρα 6:30΄ το απόγευμα, θα χοροστατήσει στον Πανηγυρικό Εσπερινό στην εορτάζουσα Ι. Μονή της Αναλήψεως Κυρίου,την δε πρωίαν της Πέμπτης 13/6, θα τελέσει την Θεία Λειτουργία και περιφορά της Ιεράς Εικόνος πέριξ της Ιεράς Μονής.

Το Σάββατο 15 Ιουνίου θα λειτουργήσει προσκληθείς σε επίσημο Μνημόσυνο στον Ι. Ναό της Αναστάσεως του Κυρίου. Το Εσπέρας του Σαββάτου 15/6 και ώρα 6:00΄μ.μ., θα εκκλησιαστεί στον Ιερό Ναό του Ιωάννου του Θεολόγου.

Την Κυριακή 16 Ιουνίου θα λειτουργήσει τον Ι. Ναό της  Υπαπαντής και θα τελέσει το ετήσιο μνημόσυνο  του αειμνήστου Λ. Σκάρου.

Την Δευτέρα 17 Ιουνίου θα λειτουργήσει στον Ι. Ναό του Τιμίου Προδρόμου και θα τελέσει το τεσσαρακονθήμερο Μνημόσυνο της αειμνήστου Μ. Γλάρου.

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως

Ακολούθησέ μας....

Κοινοποίησέ το....