Το πρόγραμμα του Μητροπολίτη Τρίκκης

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ το Σάββατο 29 Απριλίου το απόγευμα στις 7:00 θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την Ακολουθία του Εσπερινού, με την ευκαιρία της Πανηγύρεως της Εφεστίου Ιεράς και Θαυματουργού Εικόνος της Παναγίας «Επισκέψεως», στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Παναγίας Επισκέψεως Τρικάλων. Ακολούθως θα προεξάρχει της Ιεράς Λιτανεύσεως της Εφεστίου Ιεράς και Θαυματουργού Εικόνος της Παναγίας «Επισκέψεως» προς την Πλατεία Αριστοτέλη Αντωνίου (Λαναρά) όπου και θα ψαλλεί η Ακολουθία της Αρτοκλασίας.

Την Κυριακή 29 Απριλίου το πρωί θα λειτουργήσει και θα ομιλήσει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Παναγίας Επισκέψεως Τρικάλων με την ευκαιρία της Πανηγύρεως της Εφεστίου Ιεράς και Θαυματουργού Εικόνος της Παναγίας «Επισκέψεως»

Τη Δευτέρα 1 Μαΐου το απόγευμα στις 7:00 θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την ακολουθία του Εσπερινού στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου ΠυργετούΕν συνεχεία θα προεξάρχει της Ιεράς Λιτανεύσεως της Ιεράς Εικόνος του Αγίου Αθανασίου.

Την Τρίτη 2 Μαΐου το πρωί θα λειτουργήσει και θα ομιλήσει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Καρυών.

Το απόγευμα στις 7:00 θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την ακολουθία του Εσπερινού στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Οικουμενίου Σεισμοπλήκτων.

Την Τετάρτη 3 Μαΐου το πρωί θα λειτουργήσει και θα ομιλήσει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Οικουμενίου Σεισμοπλήκτων.

Την Πέμπτη 4 Μαΐου το απόγευμα στις 7:00 θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την ακολουθία του Εσπερινού στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίας Ειρήνης Τρικάλων «πλησίον Δικαστηρίων».

Εν συνεχεία στις 8:00 το βράδυ θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την ακολουθία του Εσπερινού στον πανηγυρίζοντα Ιερό Προσκυνηματικό Ναό Αγίου Στεφάνου Τρικάλων επί τη μνήμη του Αγίου ενδόξου Μεγαλομάρτυρος Εφραίμ Τρίκκης.

Ακολούθως το βράδυ θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία στον Ιερό Προσκυνηματικό Ναό Αγίου Στεφάνου Τρικάλων επί τη μνήμη του Αγίου ενδόξου Μεγαλομάρτυρος Εφραίμ Τρίκκης.

Ακολούθησέ μας....

Κοινοποίησέ το....