Το πρόγραμμα του Μητροπολίτη Τρίκκης

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ :

Τη Δευτέρα 19 Ιουνίου το βράδυ στις 9:00 θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία με την ευκαιρία της Πανηγύρεως της Εφεστίου Ιεράς Εικόνος της Παναγίας «Οδηγήτριας» στην πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου Γκούρας.

Την Πέμπτη 22 Ιουνίου το πρωί, ευγενώς προσκληθείς, θα συμμετάσχει στο Μοναχικό Συνέδριο που τελεί υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας στο Πανελλήνιο Ιερό Προσκύνημα Παναγίας Σουμελά.

Το απόγευμα στις 8:00 θα μεταβεί στο Υπαίθριο Θέατρο του Φρουρίου των Τρικάλων και θα παρακολουθήσει την εορταστική εκδήλωση λήξης των Κατηχητικών Σχολείων της Ιεράς Μητροπόλεως Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης που θα περιλαμβάνει την παρουσίαση ύμνων και τραγουδιών από Χορωδιακά Εργαστήρια, καθώς και Χορευτικά Παραδοσιακά Συγκροτήματα, τα οποία καλλιεργούν με προσεκτική επιμέλεια τις παραδοσιακές και σύγχρονες εκφράσεις της πολιτιστικής μας κληρονομιάς, μέσα στην ενοριακή ζωή.

Την Παρασκευή 23 Ιουνίου το βράδυ θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου Τρικάλων επί τη εορτή του Γενεθλίου του Τιμίου Προδρόμου και Βαπτιστού Ιωάννου.

Ακολούθησέ μας....

Κοινοποίησέ το....