Τράπεζα αγάπης στο κεντρικό Συσσίτιο της Μητρόπολης Κιλκίς

Την τράπεζα αγάπης που δόθηκε στο κεντρικό Συσσίτιο της Ιεράς Μητροπόλεως του Κιλκίς ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πολυανής και Κιλκισίου κ. Βαρθολομαίος, το μεσημέρι της Τρίτης 25 Ιανουαρίου 2022.
Ο Σεβασμιώτατος επεσκέφθη την δομή του Συσσιτίου που λειτουργεί στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Κιλκίς και ευλόγησε την αγιοβασιλειόπιτα, εξαίροντας παράλληλα τη μεγάλη προσπάθεια του Υπευθύνου λειτουργίας της φιλανθρωπικής δομής, του δραστήριου π. Νικολάου Ταλζίγιε, Προϊσταμένου του ως άνω Ιερού Ναού και στο πρόσωπό του ευχαρίστησε θερμώς όλους τους εθελοντές και τις εθελόντριες για τον κόπο και τον μόχθο τους, για να προσφέρουν καθημερινά φαγητό στους αναγκεμένους αδελφούς μας.
Στην τράπεζα παρακάθισαν μαζί με τους αδελφούς που βρίσκουν καταφύγιο στην Εκκλησία του Χριστού ο Αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς κ. Ανδρέας Βεργίδης και ο Δήμαρχος Κιλκίς κ. Δημήτριος Κυριακίδης, οι οποίοι στηρίζουν με κάθε τρόπο τη φιλανθρωπικό αυτή δομή της Ιεράς Μητροπόλεως καθώς και ο Πρωτοσύγκελλος Αρχιμ. π. Επιφάνιος Θεοδωρίδης, ο Γεν. Αρχ. Επίτροπος π. Γεώργιος Παντελίδης, ο Αρχιμ. π. Ευγένιος Ιωάννου, Γραμματέας του Μητροπολιτικού Συμβουλίου και ο Εφημέριος του Ναού π. Χριστόφορος Μουγίγκο.

Ακολούθησέ μας....

Κοινοποίησέ το....