Τρισάγια σε όλους τους πεσόντες αδελφούς των στρατιωτικών σχηματισμών της Λάρισας

Σάββατο των ψυχών και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος μετέβη τόσο στο Αρχηγείο της Τακτικής Αεροπορίας, όσο και στο Στρατιωτικό Κοιμητήριο της πόλεως, καθώς και στο Αστυνομικό Μέγαρο προκειμένου να τελέσει τρισάγια σε όλους τους πεσόντες αδελφούς των στρατιωτικών σχηματισμών της περιφερείας.

Πρωτίστως, μετέβη στο Αρχηγείο της Τακτικής Αεροπορίας, κατόπιν προσκλήσεως του Αρχηγού αυτής κ. Γεωργίου Φασούλα και τέλεσε τρισάγιο υπέρ των πεσόντων αεροπόρων, παρουσία όλων των υψηλόβαθμων αξιωματικών του Αρχηγείου και της 110 Πτέρυγας Μάχης.

Ακολούθως, μετέβη στο Στρατιωτικό κοιμητήριο Λάρισας, όπου τέλεσε επιμνημόσυνη δέηση, παρουσία του Διοικητού της 1ης Στρατιάς κ. Πέτρου Δεμέστιχα, των Πολιτικών και Στρατιωτικών αρχόντων του τόπου, απόστρατων αξιωματικών του Στρατού, εκπρόσωπων των σωμάτων ασφαλείας και  άλλων φορέων, καθώς και συγγενών των κεκοιμημένων στρατιωτικών.

Κατόπιν, ο Σεβασμιώτατος παραβρέθηκε στην επιμνημόσυνη δέηση υπέρ των πεσόντων κατά την εκτέλεση του καθήκοντος Αστυνομικών στην Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας, παρουσία του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντού Θεσσαλίας κ. Αστέριου Μαντζιώκα και όλων των επιτελικών στελεχών της Ελληνικής Αστυνομίας.

Ακολούθησέ μας....

Κοινοποίησέ το....