Βραβεύτηκε η Μητρόπολη Αρκαλοχωρίου για την στήριξη στους σεισμόπληκτους

Στην Ημερίδα που διοργάνωσε η Γενική Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Κρήτης, σε συνεργασία με την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας, βραβεύτηκε η Ιερά Μητρόπολη μας. Τον Σεβ. Ποιμενάρχη μας κ. Ανδρέα, εκπροσώπησε ο Πανοσιολ. Αρχιμ. Αγαθάγγελος Γιανναράκης, Αναπλ. Πρόεδρος του Κέντρου Αλληλεγγύης και Κοινωνικής Συνοχής της Μητροπόλεώς μας και ο Πρωτοπρεσβύτερος Σπυρίδων Φουκαράκης, Αναπληρωτής Γενικός Αρχιερατ. Επίτροπος.
Στη διάρκεια της ενημερωτικής Ημερίδας που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2022 στο Ηράκλειο με θέμα: «Πρόγραμμα Ελάττωσης Σεισμικού Κινδύνου και Λήψη Μέτρων Προστασίας Σεισμικών Φαινομένων στην Περιφέρεια Κρήτης», έλαβε χώρα η βράβευση από την Περιφέρεια Κρήτης των Κοινωνικών Υπηρεσιών και των Εθελοντικών Ομάδων που συνέδραμαν στον αγώνα για τη στήριξη των σεισμόπληκτων μετά το σεισμό της 27ης Σεπτέμβρη.
Στο Πλαίσιο αυτό έγινε η βράβευση της καθ’ ΄ημάς Μητροπόλεως από τον σεισμολόγο κ. Άκη Τσελέντη για της στήριξη που παρήχε από το πρώτο λεπτό στους σεισμόπληκτους αδελφούς μας, οι οποίοι αγωνίζονται να επανακάμψουν μετά τον καταστροφικό σεισμό.

Ακολούθησέ μας....

Κοινοποίησέ το....