Ξεκίνησε η «Σχολή νέων γονέων και ζευγαριών» στην Ιερά Μητρόπολη Βεροίας

Την Τετάρτη 24 Νοεμβρίου το απόγευμα στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Βεροίας πραγματοποιήθηκε η επίσημη έναρξη της «Σχολής νέων γονέων και ζευγαριών» της Ιεράς Μητροπόλεως Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας.

 

 

Στην αρχή, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων τέλεσε Αγιασμό για τη νέα χρονιά και στη συνέχεια ανέπτυξε το θέμα: «Η διαπαιδαγώγηση των νέων κατά τον Άγιο Παΐσιο».

 

 

Τον Σεβασμιώτατο ευχαρίστησε ο υπεύθυνος της «Σχολής νέων γονέων και ζευγαριών» και του γραφείου γάμων, βαπτίσεων και διαζυγίων της Ιεράς Μητροπόλεως μας Αρχιμ. Πρόδρομος Γκιρτζαλιώτης, ο οποίος και ανακοίνωσε το προσεχές πρόγραμμα.

 

Η «Σχολή νέων γονέων και ζευγαριών» της Ιεράς Μητροπόλεως αποτελεί πρωτοβουλία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Παντελεήμονος από τα πρώτα χρόνια της Αρχιερατείας του στην Αποστολική Μητρόπολη της Βεροίας, δείχνοντας ιδιαίτερη μέριμνα και φροντίδα στο πρώτο κύτταρο της κοινωνίας, την οικογένεια και στηρίζοντας τους γονείς αλλά και τους μελλοντικούς γονείς στον καθημερινό τους αγώνα.

 

Οι συναντήσεις της «Σχολής νέων γονέων και ζευγαριών» πραγματοποιούνται κάθε Τετάρτη στις 7:00 μ.μ. στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Βεροίας, τηρουμένων όλων των προβλεπόμενων υγειονομικών μέτρων προστασίας κατά του Covid-19 και ομιλούν καταξιωμένοι επιστήμονες, εκπαιδευτικοί, καθηγητές, κληρικοί και παιδαγωγοί, οι οποίοι θα αναπτύσσουν θέματα σχετικά με τα προβλήματα της σύγχρονης οικογένειας και θα απαντούν στα ερωτήματα των συμμετεχόντων.

 

ΓΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

 

AgiasmosSxolhGonewn2021 4

Ακολούθησέ μας....

Κοινοποίησέ το....