Υποδοχή των μελών της ACK στην Ενορία Κουνουπιδιανών

50 χρόνια εορτάζει φέτος το Συμβούλιο Χριστιανικών Εκκλησιών του Κρατιδίου Βάδης-Βυρτεμβέργης (Baden-Württemberg) και στο πλαίσιο του εορτασμού αυτού τα  «μέλη του Συμβουλίου, με τον υπεύθυνο από ορθόδοξης πλευράς τον Πρόεδρο τους, π. Δημήτριο Κατσάνο, κληρικό της Ιεράς Μητροπόλεως Γερμανίας, φιλοξενούνται  στην Ορθόδοξη Ακαδημία  Κρήτης για την πρώτη τους επίσημη Συνέλευση, ενώ παράλληλα θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν Ιερές Μονές και ενοριακές κοινότητες, αρχαιολογικούς χώρους και να γνωρίσουν από κοντά τον πολιτισμό και την παράδοση της Κρήτης.

Την Πέμπτη 5 Οκτωβρίου τα μέλη της ACK επισκέφθηκαν την Ιερά Μητρόπολη Κυδωνίας και Αποκορώνου   στην οποία τους καλωσόρισε ο Σεβασμιώτατος κ. Δαμασκηνός,  παραθέτοντας δείπνο στην Ενορία Αγίου Δημητρίου Κουνουπιδιανών, υπό την άψογη επιμέλεια και σπουδή του οικείου εφημερίου και Πρωτοσυγκέλλου Παν/του Αρχιμ. του Οικ. Θρόνου Νικηφόρου Εικοσιδέκα και των συνεργατών του.

Με λόγια αγάπης τους καλωσόρισε ο Σεβασμιώτατος, συγχαίροντας τους για τις δράσεις τους, ευχαριστώντας παράλληλα τον π. Νικηφόρο για την φιλοξενία και τον Διευθυντή της ΟΑΚ όπου φιλοξενούνται κ. Κων/νο Ζορμπά.

Στην αντιφώνηση του ο π. Δημήτριος ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο και τον Πρωτοσύγκελλο για την όμορφη βραδιά προσφέροντας αναμνηστικά δώρα και ψάλλοντας μαζί όλοι ύμνους στα γερμανικά.

 

Ακολούθησέ μας....

Κοινοποίησέ το....